Milyen cipő/csizma milyen orral most a divat ill. a ciki kategória?
Szerintem a bokacsizma undorító. És a férfiak szerint sincs benne semmi nőiesség, kecsesség. Bármennyire divat, én fel nem vennék ilyet!
22/lány
vannak nagyon szexi,szép,nőies bokacsizmák.
én a nagyon hegyesorrú magassarkút nem venném fel.Az már ódivatú.maximum ünnepségre.a kerekített orrúak a jók
Szerintem az a ciki, ha valaki olyasmit húz magára, ami nem neki lett kitalálva. Magyarul nem áll jól neki. Pl. 90Kg-val miniszoknyában rohangálni sztem gáz.
Meg az is ciki, ha majd beledöglik, de csakazértis azt a ruhát/cipőt hordja, mert az divatosnak hiszi. Szerintem az ilyen ember röhelyes.
Mi lenne, ha azt választanád, ami NEKED tetszik és ráadásul jól is érznéd magad benne?
Eltekintve az előzőektől, ha mindenképp az érdekel mi a menő és mi a ciki: a törpesarok még mindig divat, a hegyes és a kerekorr szintén. Amelyik jól áll azt viseld.
Konkrétan nincs most olyan fazon ami ciki lenne, talán a weskocsizma fazonja, legalábbis az a sarok, ami pár éve "menő volt" (vastag, befelé álló fa sarok, tipikus weskós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!