Adam Lambert is ciki kategória mint mondjuk Justin Bieber?
Figyelt kérdés
Mutattam tőle pár jó számot egy barátnőmnek és hát tökre lenézett utána... Pedig tényleg tetszettek :D Ráadásul ilyen pörgősek...
Ti felvállalhatónak tartjátok? :D Én mondjuk ezeket a számokat továbbra is hallgatni fogom, csak érdekelne hogy égő-e vagy sem :D
2013. aug. 19. 20:56
1/9 sándorjános válasza:
Jól teszed, hogy azt hallgatod, ami tetszik, de szerintem a kis perverziói minenkinek maradjanak meg a saját hálószobáinak keretei közt. Én például így név nélkül kimondhatom, hogy szeretem a Voca People feldolgozásokat, pedig ezer kifogást találhatnák rá, hogy miért ne szeressem. Szerintem égő zenéket ír Adam Lambert és Justin Bieber mind a ketten, még sok-sok más ezen a lapon említhető előadóval. Ám, ahogy a pop kultúrának űgy a rock, hip-hop, alternatív kulturának is meg kell tanulnia toleránsan fellépni egymással szemben. A másik megoldás, amikor nem a toleranciát teszed próbára, hanem asszimilálódsz, tehát olyan zenékről beszélsz, amik közösek az ismerőseid, és általad kedvelt számok közt.
2/9 anonim válasza:
Nem, nem égő! Különleges ember! szerintem az 1D sokkal cikibb még ha most az is a menő. Imádom Adamet! Ő legalább nem kis puhapö.sű mint a mai sztárok többsége.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ők nem ugyanaz a kategória. egyiket sem szeretem különösebben, de Lambertnek jobb a hangja, erőteljesebb, nagyobb a hangterjedelme, és van 1-2 jó száma, bár szerintem egy kicsit ugyanolyanok a dalai, szóval sokáig nem bírnám hallgatni. Azonban egyértelműen tehetségesebbnek tartom Biebernél, csak azt nem bírom, hogy glam rocknak nevezi magát, mert a glam rock nem ez.
4/9 anonim válasza:
am utolsó előtti vagyok, bieber is olyan mint az 1D :P Adam viszont IGAZI előadó!!
5/9 anonim válasza:
Én azért Justin Bieberrel nem említeném egy lapon. Annál sokkal érdekesebb személyiség, és jobb dalai is vannak, bár nem a stílusom. Ja, és nem olyan elszállt p.cs, mint Justinka.
6/9 anonim válasza:
Mindkettőt utálom. De azzal semmi baj sincs, hogy felvállalod őket. Ha ezután lenéz a "barátnőd" az nem is barátnő. Egy igazi barátnő jóban, rosszban kitart melletted. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Én se említeném egy lapon, csak mikor írtam ki a kérdést, akkor szerettem volna valami olyan viszonyítási alapot amit lehet cikiség-faktorral mérni :D Meg kb. a barátnőm úgy nézett rám mintha JB-t hallgatnék.
2013. aug. 22. 13:50
8/9 anonim válasza:
nem ciki ...adam tökéletes és amúgy az összes száma isteni és akik így reagálnak azok nem a barátaid
9/9 anonim válasza:
Ciki?Királyság! :D Az az ember lenyűgöző személyiség.(Persze mindenkinek vannak ferde hajlamai,nekem is,neked is,neki is;)
És a Glambertek különlegesek...meg kissé különcek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!