Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb lány odáig van Justin Bieber-ért és az OneDirecton-ért?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és kiráz a hideg ezektől a bandáktól, de a többi lány imádja őket...Merthogy olyan "cukik" meg ilyesmi.Én és a barátnőim például nem szeretjük őket de minden más lány oda van értük.Miért?Olyan lányosak meg minden...

2013. júl. 18. 19:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Ez csak bizonyos korosztályra igaz. Biebert még tudom, ki, de a másikról életemben nem hallottam, de gondolom, valami banda lehet. Majd kinövik.
2013. júl. 18. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak a kislányokra és a tinikre igaz. Ez így volt mindig, míg világ a világ, h a kislányok a sztárokért rajonganak. Nincs ebben semmi, majd idővel kinövik
2013. júl. 18. 19:44
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Képzeld el, hogy a One Direction-t még a 70 éves nagyanyám is szereti, mert szerinte "aranyos kisfiúk" és tetszett neki 1-2 számuk. Nem tudom, mi a bajod azzal, ha valaki szereti a számaikat, Bieber más tészta, de szerintem foglalkozz inkább magaddal.
2013. júl. 18. 19:58
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
"Merthogy olyan 'cukik' meg ilyesmi." Na, ezért!!:O:S Amúgy Justinnak jó számai vannak./ Vannak jó számai. ---nem ismerem mindet ,azért így írtam, de őneki tényleg jók, azok amiket ismerek tőle. 1D-t nem szeretem:S
2013. júl. 18. 20:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Oké kedves utolsó.De az már érdekes hogy azok a lányok akik ezeket szeretik de tényleg érdekes: Ők fikázhatják amit mi szeretünk de amit ők szeretnek azt már nem lehet és hogy képzeltem omg.Arról van szó hogy a lányok nagy része ezt a zenét szereti és semmi mást.Minden lányt(vagy a legtöbbet ez)vonz.De miért.Oké felőlem szerethetik nekem mindegy de mi az ami megfogja őket?Ja és ha már itt tartunk ne térj már le a kérdésről légyszi.Meg különben is.Mit kell itt oltogatni?Azt hittem ezen az oldalon nyugodtan lehet kérdezni, de úgy látszik óvatosan kell nehogy olyat kérdezzünk ami másnak nem tetszik....
2013. júl. 18. 20:07
 6/17 A kérdező kommentje:
bocs nem utolsó: 19:58
2013. júl. 18. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Mit tértem el a kérdéstől? Semmi oltogatás nem volt benne, te kérdezted, hogy miért szeretik, én meg írtam, hogy mert valaki szerint jók a számaik. Miért, mit vársz, hogy úristen, mindenki hülye, akit említesz, csak te nem? Lepontozhatsz, de úgy látszik, a te agyad de terjed tovább, mint a tinip.csáké-valszeg, mert te is az vagy.
2013. júl. 18. 20:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Valszeg marhára ismersz ebből a pár sorból...-.-
2013. júl. 18. 20:14
 9/17 A kérdező kommentje:
nem volt benne semmi csak "foglalkozzak magammal" hát marhára.Nézd Te most nagyon utálhatsz mert megítélsz ebből a pár sorból.De nem ismersz, úgyhogy ne fogd rám a tini p***aságot.Jó beismerem van pár jó számuk de nem igazán szeretem őket.A nagyid a zene miatt szereti őket, de amint látod van aki nem amiatt hanem a "cukiság" miatt ahogy a kommentekbők kiderült.
2013. júl. 18. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Na erre én is kíváncsi vagyok, én 2* hallottam Justintól számot (lehet, hogy ugyanazt), de mind2* azt hittem, hogy lány énekel. Minden viccen kívül :D És szerintem iszonyat csúnya is. Egyik ismerősöm viszont nagyon helyesnek találja :SS Na mindegy. A OneDirectionnel nincs bajom, nekik legalább nincs lányhangjuk, de az ilyen zene nem az én stílusom :)

Szerintem azért szereti a legtöbb lány, mert a média kimosta az agyukat, nincs igényük a jó zenére, mivel nem is ismernek jó zenét.

15/L

2013. júl. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!