Miért van az, hogy a legtöbb lány odáig van Justin Bieber-ért és az OneDirecton-ért?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és kiráz a hideg ezektől a bandáktól, de a többi lány imádja őket...Merthogy olyan "cukik" meg ilyesmi.Én és a barátnőim például nem szeretjük őket de minden más lány oda van értük.Miért?Olyan lányosak meg minden...2013. júl. 18. 19:37
11/17 anonim válasza:
Még nagyon ygerekes gondolkodásod van, ez ebből a kérdésből és válaszokból is kiderült. Leírtuk már a választ, ha nem tudod felfogni és értelmezni, az a te bajod
12/17 anonim válasza:
ugyan mit vártok ilyen nevű kérdezőtől "sellőcsajszi:D ebből is látszik
13/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó:Ne ítélj,mert nem tudod a vezetéknevemet
2013. júl. 19. 13:59
14/17 anonim válasza:
Azért mert jó számai vannak,és ezek legföbbképpen a tinikhez szólnak..én is odáig vagyok Justinért,mert láthattuk,hogy kiből ki lett,+ jól énekel,aranyos és minden hibájával eggyutt szeretem!!!
15/17 anonim válasza:
Én nem is értem h lehet egy lapon említeni a One Directiont Justinnal (ez nem a kérdezőnek szól, hanem mindenkinek)... A One Direction egy gyújtanivaló senkiháziakból álló retardált banda, Bieber pedig egy nuncinedvesítő tündér... Ajj, úgy aláfeküdnék, hogy az vmi hihetetlen... Pedig már nem vagyok tini... ;)
22/L
16/17 anonim válasza:
Justint imádom, aranyos, és szerintem megérdemli, hogy szeressék, a hangja is szerintem elképesztően jó, és ő nem az x-factorban lett felfedezve vagy a Disney-n, nem egy kis megcsinált sztárocska, sokat dolgozott, és sokat segített másoknak, adományozott, szereti a rajongóit
A OneDirection-ről nem tudok nyilatkozni, nem is kedvelem őket.
17/17 anonim válasza:
Én nem szeretem őket pedig én még inkább kislánynak vagyok nevezhető........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!