Szerintetek nagy baj ha szingli vagyok valentin napon? (többi lennt)
igazábol most vagyok álltalános iskolás de van egy olyan 'jo' tulajdonságom h mindent tulreagálok meg lámpalázas és nem a legmagabiztosabb lány vagyok.. és ht kb. 7-8 napja szakitott velem egy fiu aki azt mondta 'csak akk szakitunk ha én akarom/én szeretném.
ht végül is ő szakitott és az èn fülem hallatára mondta (a hevrok között) h csak futokaland voltam neki meg ijenek.. ugy h mostanàban kicsit szétesettnek érzem magam mindennel szemben.
Azért elég vicces egy általános iskolástól ilyen látni, hogy szingli vagyok.. :D
Ugyan már, nem ez a döntő. Én eddig minden Valentin napon egyedül voltam, és élek, virulok még mindig. :))
Egyébként ajánlom, hogy tanulj meg helyesen írni, sokkal szimpatikusabbak a fiúknak azok a lányok, akik tudnak szépen fogalmazni és helyesen írni.
18/L
12 éves vagy, és neked ekkora probléma hogy szingli vagy valentin napon?
Édes Jó Istenem hova fajul a világ....
1.: Ilyen helyesírással megnézném a könyved... Ennyivel én meg a dogáknál nem foglalkozom a helyesírással, mert az "csak egy doga". Én sem írok mindig mindent helyesen pl. facebookon a chaten és van olyan, hogy elgépelek egy-egy betűt, de ha már olyanokat írnék, hogy "egyépként" meg "álltalános" vagy "ijenek". Mondd, komolyan nem bántja a szemed?!
2.: Egyáltalán nem baj, ha szingli vagy, én is az vagyok. Elkönyveltem ezt az egészet úgy, mint valami "Official Forever Alone Day"-t és ennyi. Ugyanúgy megy tovább az élet, ez van, kész... :)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!