Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli emberberek! Ti hogyan fogjátok elviselni a holnapi Valentin napot? Mivel fogjátok tölteni?
Figyelt kérdés
Nekem 7 hónapja nincsen párom, úgyhogy a holnap különösen nehéz lesz2012. febr. 12. 20:52
1/24 anonim válasza:
Holnapután lesz, de amúgy lesz@rom. mikor volt pasim, sem volt nagy ügy a Valentin.
2/24 anonim válasza:
Kedden lesz nem holnap XD Nekem sose volt rosz h egyedül töltöm. Túlságosan bele élitek magatokat. Ez is csak egy nap a sok közüll
3/24 anonim válasza:
Semmi különös, olyan nap lesz mint a többi szingli napom. :)
4/24 anonim válasza:
kb leszarom a valentin napot, sosem ünnepeltük
5/24 DonKartács válasza:
Dolgozok reggel 6 tól este 6 ig mire haza érek 7 óra többit tudod :D
6/24 anonim válasza:
Igen, kedden lesz, valamit elnéztél. :) Nekem van barátom, de nem ünnepeljük.
9/24 lila nyuszi válasza:
Nem érdekel. Szeretnék valakit, de nem ettől teszem függővé a boldogságom. :) Nem volt még barátom.
20/N
10/24 anonim válasza:
Persze mindenki leszarja közben meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!