Fiúk! Segítség kéne! Nincs valami jó ötletetek valami romantikus ajándékra? Aminek örülnétek?
Én, ha most lenne barátom valami saját, egyedi ajándékkal készülnék, mert nagyon kreatív hangulatba vagyok. A bögre szerintem tök jó dolog, biztosan örülni fog neki.
Nem tudom mennyire értékeli a rajzokat vagy te mennyire szeretsz rajzolni, de én pl. valami aranyosat rajzolnék. Nekem nagyon tetszik pl. az, amikor két maci öleli egymást. Én valami ilyesmit csinálnék egy képeslapnak és írnék alá egy szép idézetet, ami illik hozzánk.
Szerintem ez nagyon jó lenne, kár, hogy nincs kinek csinálnom ilyet..
Én mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy valami finom sütivel leped meg, a fiúk általában szeretik az ilyesmit. :)
Nem feltétlenül kell művésznek lenned ahhoz, hogy rajzolhass valami szépet. Én egyáltalán nem vagyok tehetséges (bár a rajztanár mindig értékeli a munkáimat és teleszór 5-össel :D ), de ha elfog a rajzolhatnék én bizony rajzolok. Gyakran valamilyen minta alapján, de olyan is volt már, hogy konkrétan átmásoltam valamit.
A barátnőm, akinek készítettem így is nagyon örült neki és még mindig őrzi, ott van nála szinte minden nap, a legtöbbet használt füzetében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!