Lány vagyok, de nem romantikus, viszont a barátom nagyon az. Mit vehetnék neki?
Nem igazán szoktam ünnepelni a valentin napot, de a mostani párom szereti..én nem vagyok az a kimondottan romantikus természet, viszont a párom nagyon az! 4 hónapja vagyunk együtt, szóval nem olyan rég óta..
Sajnos tippem sincs, hogy mit vehetnék neki, én nem is akartam ünnepelni, de ő szeretné, és én még sem állhatok elé üres kézzel..valami ötlet?:S
Lehetőleg nem szeretnék tipikus,szerelmeses dolgokat, mint a szíves kulcstartó, plüss maci, ilyesmi ajándékot venni neki:S
5 ezernél sem szeretnék többet költeni rá, sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy erre sokat költsek..
23L
Süss neki sütit, vagy készíts vmi sütés nélküli édességet! Ha valami nagyon puccosat választasz, akkor sem fogod az 5e ftos keretet túllépni. Nem is kell, h szív alakú legyen, vagy utaljon a valentin napra, de akár ilyesmit is kereshetsz.
Egyébként megértelek, én sem vagyok oda ezért az ünnepért, szerencsére a párom sem. De a süti szerintem minden alkalomra tökéletes ajándék! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!