Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli lányok! Nemsokára itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok! Nemsokára itt a Valentin-nap, ti mit fogtok csinálni ezen a napon?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert én is szingli vagyok,és nem tudom,mit csináljak

(19/L)

2013. febr. 1. 21:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nap, mint a többi.
2013. febr. 1. 21:43
 2/34 anonim ***** válasza:
73%

Ezen tudnék segíteni! 21/F

(Ezdeszardumavolt.)

3/34 anonim ***** válasza:
Úristen, mi lesz? Azt csinálom, amit minden más normál napon, nem értem mit kéne rajta felfújni...
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést az offért, de én nem vagyok szingli, de ezen a Bálint napon felhívom a Bálint nevű rokonom, és ennyi. Ne vegyünk már át divatünnepeket. Ha meg szeretem a párom, minden nap kimutatom, és nem egy kínai kisgyerek által megcsinált macival.........
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit. Vagyis pont azt amit az év többi napján. Engem ez nem érdekel. Nekem jobban hiányzik hogy nincs pasim pl egy sima hétköznap. Vagy mikor majd jönnek a jó idők, és igényelném hogy legyen valakim, lehetne menni sétálni stb és nincs kivel...
2013. febr. 1. 21:44
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

egy szinglinek miért is kellene bármit csinálnia ezen a napon? nem nekik van.

az apák se kérdik mit csináljanak anyák napján magukkal.

2013. febr. 1. 21:44
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
vidd el vacsorázni a zuhanyrózsát
2013. febr. 1. 21:46
 8/34 anonim ***** válasza:

idén nekem 2 nappal korábban lesz Valentine nap

[link]

2013. febr. 1. 21:47
 9/34 anonim ***** válasza:
58%
Ha véletlenül találok egy csokit a padomban, tuti kiugrom a bőrömből és idiótán vigyorgok a srácra, aki tetszik nekem, aztán meg kiderül, hogy nem is tőle kaptam :(
2013. febr. 1. 21:47
 10/34 anonim ***** válasza:
Ha lenne párom akkor sem csinálnék semmi extrát. Gyakorlatilag ez is csak a pénzhajhászatra lett kifejlesztve, ilyenkor úgyis sokan megveszik a virágot és a sok értelmetlen, ízléstelen kacatot... ebből nem kérdnék, köszönöm. A szerelmemet pedig bármelyik átlagos napon is ugyanúgy szeretném, nem kellene ehhez külön egy nap nyáladzás...
2013. febr. 1. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!