Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok! Nemsokára itt a Valentin-nap, ti mit
fogtok csinálni ezen a napon?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert én is szingli vagyok,és nem tudom,mit csináljak
szerintem én levadászom az egyik barátomat, hogy ne legyek egyedül :D mármint nem olyan értelemben, hanem csak ilyen filmezés a haverokkal-stílusban :)
20/L
2013. febr. 1. 22:16
22/34 MissYvonne válasza:
Romantikus film marathon,már amennyire időm lesz csütörtökön...Vegyesen sírósak és humorosak ^^
2013. febr. 1. 22:19
23/34 Thom12 válasza:
Ki hoz nekem szivecskés csokit?
Kap csókot...
2013. febr. 1. 23:06
24/34 anonim válasza:
Semmit.De biztosan tele lesz a város édesen andalgó párocskákkal,piros lufis-macis-szívecskés I love You,Szeretlek ajándéktárgyakban fog úszni minden..de hát eddig is így volt ez.Olyan lesz,mint mindig,egyedül.Túlságosan nem érdekel.Ha lenne pasim,akkor is műünnepnek tartanám...spontán csaj vagyok,utálom a most kell szeretni,ünnepelni,ajándékozni típusú ünnepeket.
Meg ne csak akkor jussak az eszébe valakinek,ha már a fél város piros szívecskébe van csomagolva..
Kérdező,az biztos hogy szívfacsaró élmény ez nekünk,de ami nincs nekem nem csak Valentin napkor hiányzik már x éve....és az tutira nem egy szívecskés plüssmaci.
2013. febr. 1. 23:20
25/34 anonim válasza:
én hazamek és recsázom mint mindig :)
azt se tom hirtelen melyik nap van Valentin nap :/
F19
2013. febr. 1. 23:34
26/34 anonim válasza:
Tudja a halál, engem viszont Bálintnak hívnak és egy nappal az átvett divat nyálünnepnap előtt megkérem ismerőseimet, hogy emlékeztessenek arra, hogy vonjam meg magamtól az internetet, fészbukot és egyéb baromságokat, kerüljem a várost és kimenjek sétálni az erdőbe amíg tart ez az őrültség.:D
2013. febr. 2. 00:16
27/34 anonim válasza:
# 11 ez jó volt..^^'
Jajj drágám szól a nő; valentin nap van, erre férfi: s mit csináljak vele, Bálintnak hívnak?:)
Bár nem vagyok egyedül, mi Kedvesemmel ezt az "ünnepet" nem ünnepeljük, minek? Én az év bármely napját szeretem s ki is mutatom!
2013. febr. 2. 03:05
28/34 anonim válasza:
Ezen még nem sikerült elgondolkodni, nem hiszem, hogy észre venném a változást a többi naphoz képest, bár most, hogy felhívzad rá a figyelmet, már lehet, hogy nem tudom ignorálni a dolgot. Valószínűleg tanulni fogok ezen a napon is, érettségi tételek, követelmény rendszerek.Az is meg lehet, hogy valamelyik barátnőmmel ápoljuk egymás lelkét, bár ezt nem tartom valòszínűnek, hamarabb megyünk el egy moziba, mint hogy sírjunk egymás vállán. Ha pedig nagyon megérint az ünne, a társ hiánya, akkor elmegyek ùszni vagy megeszem egy tábla csokit.
2013. febr. 2. 08:01
29/34 anonim válasza:
felakasztom magam az első fáraxD jajj dehogy is, nem nagyon érdekel ez a kamu ünnep. 19/L
2013. febr. 2. 09:12
30/34 anonim válasza:
Mivel az természetesen egy full különleges nap, amikor a bolygók együttállása, a sorsszerű elrendeltetés, és minden más pont tökéletes lesz ahhoz, h az erotikus vágyak a tetőpontra hágjanak és abszolút nem egy tök átlagos nap lesz, amit az amerikaiak találtak ki, h mégjobban megpörgessék a gazdaságot. Így gondolom minden nő rojtosra fogja ujjazni önmagát, miközben Ryan Goslingra gondol, majd megeszik pár szem epret és csokit nagyon erotikusan és kezdi előröl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!