Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok! Nemsokára itt a Valentin-nap, ti mit fogtok csinálni ezen a napon?
Csak azért kérdezem,mert én is szingli vagyok,és nem tudom,mit csináljak
(19/L)
"szingli – egyedülálló nő vagy férfi, aki tudatosan úgy alakítja az életét, hogy huzamosan nem fér bele se társ, se család. Jellemzően városi, képzett, jó anyagi helyzetben lévő, fogyasztásorientált, húszas-harmincas-negyvenes éveikben járó emberek, akik csak alkalmi kapcsolatokat tartanak fenn. Ez az életvitel elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban és Nyugat-Európában vált egy réteg esetében mintaértékűvé. De ennek az életformának a jegyeit viselhetik olyanok is, akik éppen ellenkezőleg: anyagi, lakhatási, ismerkedési lehetőségek hiányában nem tudnak tartós párkapcsolatot kialakítani, illetve családot alapítani. Esetükben tehát nem tudatos választásról, hanem a körülmények kényszerítő erejéről van szó. A 20. század második felében vált a single 'egyes, egyetlen, egyedüli, egyszeri, egyszerű, szimpla, egyszemélyes, magában álló, szóló, egyedülálló, nőtlen, hajadon' alapjelentésű angol szó ennek az életformának a megnevezésére szolgáló szakkifejezéssé, s így kerülhetett át szingli alakban a magyar nyelvbe is. "
19 évesen nem lehetsz szingli
mikor tanuljátok meg végre, hogy a szingli mit jelent?
ha leszavazol, akkor is így van
az önmagában még nem szingli, akinek nincs barátja/barátnője
Kedves kérdező és a többi szingli hölgy!
Nyugodtan gyertek hozzám, elfogadok
bármilyen csokit, kínai macit, zenélő
szivet! Lényeg, hogy az ajándékot
csókkal kell átadni... :)
"Én sem azért írtam ki a kérdést,hogy megtudjam a szingli szó pontos definícióját..."
Nem mondod! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!