Fiúk! Ti milyen ajándéknak örülnétek/örültök a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
20 körüliek érdekelnének a legjobban.
Tudom,tudom...kinek mi a hobbija kocsik...motorok stb...de úgy általánosságban van vágyatok?
Minek örülnétek ténylegesen?
Házilag készített/személyesebb vagy bolti?
2012. okt. 22. 18:29
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat:))
2012. okt. 27. 18:52
12/18 Nagy Tamás Cet válasza:
Ja a varrott dologbol van jópár az ágy alatt:)
Egy kis apróság ami jelenthet bármit. Odafigyelés és extra kényeztetés valami szokatlan bármi. Ami egy örök szép élményként rakhat el és nem az ágy alatt fog porosodni:)
13/18 Bencu12 válasza:
Én egy PC táblagépnek örülnék ( de csak ha NEM TÚL DRÁGA) =)
14/18 anonim válasza:
Valaki írta, hogy egy barátnő által készített dolognak jobban örülne, mint egy üveg whiskynek. Hát én egy üveg jó whiskynek nagyon örülnék. Vicc kívül. Ha nincs jobb ötlet, a minőségi pia tuti jó :)
15/18 anonim válasza:
Olyan arany láncot amelyen egy szív medál van és ketté lehet törni a fele nálad az ő nevével a másik fele pedig nála a neveddel
16/18 viragharmat válasza:
szerintem egy parfümmel annyira nem lehet mellé lőni, nem túl nyálas, mint pl szivecskés párna közös képpel vagy ilyesmi,de nem is túlontúl drága dolog.
17/18 anonim válasza:
Vegyél ruhát. De ne neki, inkább magadnak valami szexit, amivel felizgatod, a többit te is ki tudod találni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!