Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen ajándéknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen ajándéknak örültök a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés
Tudom, jönnek majd az "ehhez ismerni kéne az illetőt" válaszok, de azért mégis, ha lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ez az első, hogy valamelyikünknek ajándékot kell adnia a másiknak, de én tanácstalan vagyok. Minek örültök ajándéknak?
2011. nov. 20. 14:13
 1/5 anonim válasza:
Én mondjuk lány vagyok, de tudom, hogy nehéz helyzet egy fiúnak vásárolni. Például ha van kedvenc focicsapata, akkor azzal kapcsolatosan bármivel le lehet nyűgözni őket. Viszont egy fincsi vacsora is megteszi. Nem is biztos, hogy neki kellene vásárolj..vegyél magadnak valami szexi fehérneműt, köss magadra egy masnit, majd ő kicsomagol!: )
2011. nov. 20. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) különben 18 éves lesz.
2011. nov. 20. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én pl egy videókártyának örülnék a legjobban! :)

Szerintem valami jelképes dolgot vegyél neki!

2011. nov. 20. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én rendszerint parfümöt kapok tőle, ez annyiból jó, hogy ha vele találkozok, akkor azt használom, mert tudja, hogy tőle kaptam és meg tudom, hogy bejön neki az az illat
2011. nov. 20. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Megmondom minek nem:

- közös fotóval ellátott pólónak, bögrének. Nem értem miért hiszitek, hogy ez jó ajándék.

- giccses, felesleges dolgoknak

- szex. Ha azt hiszi, hogy a dugás csak ünnepnapokon jár.

Ja és neked kéne ismerned. Három hónap ezért már elég sok idő. Főleg úgy, hogy arra hivatkoztok, hogy azért nem akarok dugni, mert kell pár hónap, hogy megismerjétek az illetőt.

Lényegtelen, hogy mi minek örülnénk, mert ha én mondjuk az írnám, hogy egy gumicsizmának, nem biztos, hogy a barátod is díjazná a dolgot, úgyhogy ennek a kérdésnek nem sok értelme volt.

2011. nov. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!