Viktor1998 kérdése:
Ünneplitek-e a Valentin napot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 19:49
31/40 anonim válasza:
aki azt mondta hogy nem az vagy szingli vagy olyan csesznye hogy oda merjen menni egy lány/fiú-hoz... ;)
33/40 anonim válasza:
nem, és már pedig azért sem mert ha a lányok kedvébe akarnánk járni azt már meg tesszük előtte is... ott van a nők napja, az anyák napja jó jó anyák napja más téma de a lényeg ugyan az a nőkröl van szó a Valentin nap hülyeség költesz nem tudom hány ezret arra hogy a partnerednek a kedvébe járj... hülyeség...
34/40 anonim válasza:
Attól függ, hogy jön ki a lépés! :)
35/40 anonim válasza:
Hát, most itt nyár elején? Nem hiszem...
36/40 anonim válasza:
Egy nyálas szar. Az emberek az utcán még többet malackodnak egymás szájában és elég undorító, hogy bárhova nézek, mindenütt smárolnak. Nem, utálom.
37/40 torii válasza:
szerintem is undi h minden másoodik ember egymással csokolozik
38/40 anonim válasza:
Én nem ünneplem mivel még nincs barátnőm,de akkor sem fogom ünnepelni mivel egy nem magyar hagyomány... olyan mint haloween azt sem tartom érdekesnek.
Most ünnep kedvéért szerintem nem érdemes felszedni 1 csajt...
39/40 anonim válasza:
én igen mindig egy jóóóó nagyot baszunk a pasimmal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!