Ez olyan nagy hülyeség! Aki épp szingli, vagy nem rég szakított, az egész nap nézheti a boldog turbékoló párokat. Aki meg kapcsolatba van, az minden nap szereti a kedvesét, nem?? És minden nap randizhatnak, ajándékozhatnak egymásnak.
2012. máj. 31. 15:26
23/40 anonim válasza:
hát, én nem szoktam.. sajnos nincs kivel :(
2012. máj. 31. 16:17
24/40 nylonx válasza:
A szerelmeseknek minden nap ünnepnap. Nehogymár megszabják mikor vegyek virágot,mikor legyek figyelmes. Ha valóban szereti egymást két ember akkor hetente többször is megteszi ezeket, és a legjobb ha váratlanul.
Az egész csak egy kereskedelmi fogás.A kertészek például fűtik a fóliasátrakat,üvegházakat tele vannak a virágokkal miközben sok hét óta nincs komolyabb női névnap és a nőnap is messze van még.
Szerintem a májusfa állítás, májuskosár hordás sokkal értelmesebb és eredetibb dolog mint a Valentin nap.
2012. jún. 1. 01:26
25/40 anonim válasza:
nem szerintem folosleges.. az is csk egy nap az evben es nem kell belole nagy ugyet csinalni.... ha szeret az illeto akkor mas napon is kedveskedik nkd ha nem akk hagyd a jo budos....ba XD
2012. jún. 1. 09:38
26/40 anonim válasza:
Ünnepeljük.
2012. jún. 2. 16:09
27/40 anonim válasza:
nekem épp nincs kivel ünnepelni, és ha lesz is, nem hiszem, hogy fogom, de nem értek egyet azokkal, akik ennyire szidják... szerintem a Valentin napnak igenis van értelme, csak éppen nem úgy kéne ünnepelni, ahogy manapság szokás! Igenis lehet egy nap az évben a szerelmeseknek, de ezt kettesben és meghitten kéne rendezniük, tényleg nem kell ez a felhajtás. És nagyon sokan megfeledkeznek arról is, hogy ez nem arról szól, hogy a fiú ad-e ajándékot a lánynak, hanem hogy ők ketten adnak-e ajándékot egymásnak.
2012. jún. 3. 22:04
28/40 anonim válasza:
ÁÁÁ... kissé savanyú volt a szőlő a legutóbbi Valentin-napon, hogy amíg magamba róttam az utcákat, addig itt is ott is párokba bukkantam, akik úgy nyalták-falták egymást, hogy a látványba majd összefonnyadt a szívem, mint egy darab száraz zeller. X(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!