Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ti hogy bírjátok a Valentin...

Ti hogy bírjátok a Valentin napot egyedülállóként?

Figyelt kérdés

Most, hogy itt van a szerelmesek napja és nekem nincs barátnőm még jobban megvisel a társ nélküli lét pedig eléggé megviselt már eddig is, hogy nincs kihez bújnom, nincs kit ölelnem, csókolnom, de ilyen alkalmakkor még inkább fáj, hogy nincs párom.

22/F

2012. febr. 14. 17:06
1 2
 11/20 anonim válasza:

Hallod srác, itt van egy csak neked kifejlesztett trükk amivel megoldódhatnak a szenvedéseid:

Nyomd le a Windows gomb és R betűt egyszerre. A megjelenő ablakba írd be a következő sort:

echo "127.0.0.1 gyakorikerdesek.hu">>C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Majd nyomj egy entert és láss csodát!

Nekem bejött. Elképesztő.

2012. febr. 14. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs párom, én jól megvagyok, a napom ugyanaz mint a többi.
2012. febr. 14. 17:26
 13/20 anonim válasza:

Hallgasd meg ezt a számot, ettől elmúlik a valentin napi hangulatod :D

[link]

2012. febr. 14. 17:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Én sem csak ezen a napon szenvedek, de ahogy szokott lenni nem sokan értenek meg.

Persze azok szólalnak fel, akiknek van párjuk, még jó, hogy nem szenvedsz!

Ezt is csak azt tudja, akinek nem jön össze senkivel sem, mert nem egy nagydumás, beképzelt, nyomulós típus és nincs is elég önbizalma.

2012. febr. 14. 17:34
 15/20 anonim válasza:
Tudom milyen szar érzés hogy nincs senkid sokáig,nekem sincs 19 éve senkim,de még se irok ki naponta ilyen kérdéseket mert egyszerüen nem látom értelmét,ezzel nem lesz jobb se nekem se annak aki olvassa.
2012. febr. 14. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Képzeld, nekem sincs senkim. De azzal tisztában vagyok, hogy attól nem lesz barátnőm, ha itt siránkozok...

2012. febr. 14. 19:35
 17/20 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, átérzem a problémád.. de és ez egy nagy de lesz. Rinya szaga van. és ezzel csak ösztökéled az idiótákat hogy majd a lentebb következő kommentekben kóstolgassanak.üdv: Egy jóakaró idegen.
2012. febr. 15. 12:17
 18/20 anonim válasza:

honnan veszed hogy lesz neki?

(utolsó)

nem ugy müködik hogy a semmiből majd jön valami.

2012. febr. 15. 15:33
 19/20 anonim válasza:
Egyetértek, nekünk csúnya pasiknak sose lesz.
2012. febr. 15. 15:36
 20/20 anonim válasza:
lazán türöm pár fiú hozz csokit a lányoknak és ennyi én meg megveszem magamnak a legdrágább energia italt :D
2012. nov. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!