Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy bírjátok/bírnátok, ha a lány a dominánsabb fél a kapcsolatban?
Háááát őszintén szólva nemtudom. Ha valamit megtanulhattam anyám és apám kapcsolatából az az, hogy ha ilyen helyzet adódik menekülni kell minél előbb.
Lehet hogy be tudnék papucsosodni, de ez idővel inkább anya-fia kapcsolat lenne mint normális párkapcsolat. Kétlem hogy sokáig el tudnám viselni ezt a helyzetet. Még ha a lány részéről megvan az ehhez szükséges intelligencia akár jól is kisülhet, de nincs rosszabb egy domináns butánál. (Ne vedd célzásnak meg ilyenek...)
Én az arany középút híve vagyok. Nem szeretnék túl domináns sem lenni. A közös megegyezés a legjobb. Mindenkinek. Szerintem.
21F
Én eléggé régóta keresek olyan lányt aki dominánsabb nálam.
Még semmi eredmény.
Amíg nincs addig játszok a többivel.
F/21 :)
Én férfi sub vagyok..jelenleg nincs kapcsolatom,de már több bnőmmel működött ez a felállás....a legelső lány aki elvette a szüzességem ,Ő volt szexuálisan domináns hajlamú,és Engem sem volt nehéz beleszoktatni a sub szerepbe...Ő leginkább az orgazmus kontrollt,fenekelést,pisit,facesittinget,strapont,masztira kényszerítést szerette,illetve időnként félrelépett alázásból és utána beszámolt...azóta is ez a játék izgat a legjobban....
Alapvetően csak az ilyen jellegű kapcsolatokban érzem teljesen jól magam...persze nem bkit tudok elfogadni dominámnak,így sok kapcsolatomban Én voltam a domináns fél,de ezekben viszonylag hamar elmúlt a lelkesedésem,és szexuális érdeklődésem a lány iránt,,,így már tartós kapcsolatra kizárólag domináns lányt tudok elképzelni,akivel az érzelmek is megvannak,és a humora is a helyén van...
Amíg persze nem találom meg az igazit,vannak alkalmi ,laza úgymond "normális " szexualitású kapcsolataim...
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!