Ciki ha megkértem a barátomat, hogy Valentin napkor ne ajándékozzunk?
Teljesen feleslegesnek tartom, szóval kiegyeztünk egy mozi és vacsiban,
20/L 23/F
Én szerintem adsz neki ajándékot. Mozit és vacsorát. Ha neki ennyi nem elég, nem biztos, hogy a barátod.
Ki volt egyébként az az idióta barom, aki ebből az ostoba, szirupos amerikai marhaságból divatot csinált nálunk?
Tényleg hülyeség ez az egész Valentin nap.
Ha ti így egyeztetek meg a barátoddal, akkor az jó, nem ciki.
Dehogy ciki. Mondjuk jó, ha a barátod is hasonlóképpen gondolkozik erről az ünnepről.
Szerintem is felesleges, ráadásul ilyenkor elöntik a voltokat a nyálas szívecskés plüssök, szerintem elég szörnyű. Mindenesetre közös megegyezés alapján mi sem ünneplejük a párommal (még mozivacsi szinten sem).
21/L
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Hülye amerikai szirup, aminek csak az a célja, hogy költs minél többet.
És igen, nem csak egy nap kell kedvesnek lenni a párunkhoz. Én például pont ma gondoltam egyet, és készítettem egy kis keksztekercset a férjemnek, mert tudom, hogy szereti. Ennyi!
31/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!