Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ez valóban nem megfelelő ajándék?

Ez valóban nem megfelelő ajándék?

Figyelt kérdés

[link]

A párom (N) egyik barátnője kiakadva küldte át, hogy "ennyit érek a férjemnek?" felháborodással, hogy "CSAK" ezt kapta Valentin napra.

A pár 30-as éveikben járnak, átlagemberek, azaz nem gazdagok, nem is mélyszegények. Szerintem egy csinos kis csokor, bonbonok, édességek. Mégis mit kellett volna vennie a férjnek? Toronyórát aranylánccal?

Nem egy nagy horderejű kérdés, de mivel a barátnőm átküdte hogy az ő barátnője ezen háborgott, úgy érdekelne, hogy ma mi dukál a Valentinre?

(Mi nem tartjuk, mert eleve majdnem boomerek vagyunk és leszarjuk.)

#ajándék #Valentin nap #drámahisztivarieté
febr. 14. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem jogos. Egyrészt a Valentin nap a szerelmesek ünnepe, nem csak a férfinak "kell" adni ajándékot, hanem a nőnek is. Hiszen elvileg mindketten szerelmesek, szeretik egymást. A hölgy mit vett neki? Mert ha egy Ferrarit és cserébe "csak" ezt a csokrot kapta oké a hiszti.

Vagy még ahogy meg tudnám érteni, hogyha laktóz érzékeny vagy allergiás a virágra és az ajándék emiatt félre megy.

De ez csak úri hiszti, én szívesen fogadtam volna "csak" ennyit mára.

Remélem jövőre semmit nem kap, utólag majd értékelni fogja :)

febr. 14. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Én örültem volna neki:)
febr. 14. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Egyesnek igaza van - ha valamiért figyelmetlenségről árulkodik az ajándék, érthető, egyébként nem
febr. 14. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez még sok is. Én egy szál rózsát kaptam, és örültem neki 😊
febr. 14. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Én egy raffaellót egy nagy milkát és egy rózsát kaptam

És akkor mi van?

Ettől több nem is kell!

Ha ennyit ér neki a "szerelem napja" akkor nem is szerelmes igazán és ez nem az ő napja

febr. 14. 19:39
 6/9 Janaqks ***** válasza:
95%

Azt hittem az elején, hogy te vetted ezeket, írtam volna hogy jó sok a csoki :D

A háborgó nő szégyelje magát...

febr. 16. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem én vettem. A páromnak, barátnőmnek van egy nálánál fiatalabb régi barátnője, akivel ilyen "csajosan csacsogósan" sok mindent megbeszélnek. De ez most a páromál is kiverte a biztit, hogy az ő barátnője ekkora dráma hiszti varieté-t rendezett. Mondtam is a páromnak, hogy kérdezzen vissza, hogy mégis mit kellett volna? Egy Bentley-t vagy toronyórát láncccal? (Nem gazdagok)
febr. 16. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mint egy szingli örülnék ha valaki ilyen ajándékot adna. Szerintem nagyon szép+ a valentin nap szerintem a szeretetről szól, és nem a drága ajándékokról. Szerintem semmi baj nincs egy ilyen ajándékkal.
febr. 16. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen ok ez az ajándék, sőt. Én se értem, mit várt, aranyláncot minimum?

Ő mit vett a férjének?

tegnap 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!