Szerintetek ez elég/megfelelő ajándék egy 19 éves ballagó lánynak?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, kb. fél éve ismerjük egymást. Meghívott a ballagására, egy csokor virágot és egy karkötőre való medált/talizmánt szeretnék adni neki. Kb. 25000 ft értékben. Szerintetek ez elég? Vagy mennyit/mit szoktak adni? Én 21/F vagyok. Köszi a válaszokat:Djún. 5. 17:47
2/11 anonim válasza:
A virág elég szerintem. Egy hónapos kapcsolat, bakker, 25e?????
4/11 anonim válasza:
25 ezret 1 hónap után??? Ne akarj felvágni! Szép virág - ennyi.
5/11 anonim válasza:
Nem rosszból, de ha már most ekkora értékű ajándékot adsz, akkor egy idő után "elvárás" is lesz.
Szerintem tökéletes a virág, esetleg mellé egy bonbon vagy valami apróság
7/11 anonim válasza:
Önmagában nem sok, de az ára valóban húzós. Szerintem neked elég lenne adni max 3 szál rózsát és 2 puszit. Egyéb ajándékot nem adnék, max elvinném valahova kettesben kajálni (nyilván nem aznap).
10/11 anonim válasza:
Tökéletes. Ha csak virágot viszel, az nagyon snassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!