Nem túl önző ez az ajándék ötlet, megfelel?
Arra gondoltam, hogy a barátnőmnek direkt, külön írnék 5 novellát valamilyen témában, amit szeret, valahogy beköttetném és azt adnám neki valamilyen egzotikus csokival és egy kézmelegítővel együtt szülinapjára vagy karácsonyra (nincs messze a kettő).
Nem túl önző ez az ötlet, hogy saját novellák és huu.. (igen szoktam novellákat írni) ?
Ti örülnétek ilyen ajándéknak?
Ha szereti a novellákat, és tudja, hogy te jókat írsz akkor jó ötlet.
Én személy szerint szeretem a csokit, kesztyűt, és a könyveket, örülnék a novellának is, hiszen szívből jött ajándék.
A kérdés, hogy ő örülne-e neki.
Szeret olvasni? Szereti a novellákat? Olvasott már Tőled valamilyen művet? Ha igen, annak milyen volt a fogadtatása?
Bevallom őszintén, én nagyon szeretek olvasni és szívesen olvasnám pl. a párom novelláit, de azt nem a saját születésnapi ajándékomként szeretném olvasni, hanem mindenféle ünnepnapok nélkül, "csak úgy", ha azzal megtisztel, akár egy "szürke hétköznap" megszínesítéseként.
Szóval ötletként szuper, de nem szülinapra. Az szóljon szerintem csak a Másik félről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!