Megfelelő az ajándék ötlet? Milyen virágot javasoltok?
Sziasztok! Karácsony alkalmából szeretném meglepni a kolléganőmet. Arra gondoltam, hogy egy szép virág, esetleg kisebb csokor + egy képeslap megállná a helyét. Pia ugyebár nem játszik, csokit meg limitáltan ehet.
Milyen virág lenne az akár egy magában, akár csokorban, ami nem nyomulást fejez ki? Nem értek annyira a virágokhoz.
Az orchideáról csak annyi kérdésem lenne, hogy nem túl általános? Mostanában sokat látni, hallani, hogy eléggé felkapott lent.
#4 a mikulás virág annyira nem is hangzik rosszul, de valami egyedibbre gondoltam :)
Viszont nagyon köszönöm a kedves hozzászólásotokat :)
Ugyan nem a 3-as vagyok, de egy szép orchidea nem lesz soha túl általános, nekem nöként kifejezetten elegáns ajándéknak tünne, nem tolakodó, nem a legyen valami kategória, kifejezetten poziív figyelmességnek érezném.
Megfelelö ápolás mellett akár évtizedekig is virágzik, nem extrém bonyolult az ápolása, és mindig szép, mutatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!