Mennyire gáz valentinnapon megkérni valakinek a kezét?
Attól függ. Nekem igenis illúzió romboló egy ünneppel összekötni ezt. Karácsony, szülinap, valentinnap? Hideg kiráz egy ilyen lánykéréstől.
De nyilván az én férjem tudta anno, hogy ilyen vagyok, ezért egy nyári napon kérte meg a kezem, túrázás közben.
De! Vannak nők, akiknek az ünnepel összehozott lánykérés valami katarzist vált ki, egyenesen várják, hogy ilyen napon történjen!
A lényeg, hogy a leendő vőlegény ismerje ennyire a leendő menyasszonyt.
21, a cseresznyefavirágos bohóckodást te kezdted, csak lereagálták. Pont te vagy az, akit sosem fog megkérni senki, mert a hozzád hasonlónak semmi sem elég jó, mindenben csak a hibát látod.
Gondolom most jön a habiszti, hogy te már meg lettél kérve, vagy már házas vagy 95 éve. Minden bizonnyal így van, azért háborogsz itt annyira ebben a témában egy sz*ros időponton... 😀 Te idétlen...
Ha a lány szeret és ő is szívesen elköteleződne veled, bármikor megkérheted. Pl. ma. Vagy holnap. Vagy a jövő héten. Amikor szeretnéd.
#21! Senki sem írta, h bármilyen szituációban jó lenne csak valaki kérje meg. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a te fejedben fogalmazódott meg, ez a te gondolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!