Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Mennyire gáz valentinnapon...

Mennyire gáz valentinnapon megkérni valakinek a kezét?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 15:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
12%
Jézus Máriám, de becsípődött nektek ez a cseresznyevirág :D Kaparjatok csak, hogy vegyen már el valaki, akkor is, ha a vécé előtt kéri meg a kezeteket, csak legyen már :D
2023. febr. 18. 20:14
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ. Nekem igenis illúzió romboló egy ünneppel összekötni ezt. Karácsony, szülinap, valentinnap? Hideg kiráz egy ilyen lánykéréstől.

De nyilván az én férjem tudta anno, hogy ilyen vagyok, ezért egy nyári napon kérte meg a kezem, túrázás közben.

De! Vannak nők, akiknek az ünnepel összehozott lánykérés valami katarzist vált ki, egyenesen várják, hogy ilyen napon történjen!

A lényeg, hogy a leendő vőlegény ismerje ennyire a leendő menyasszonyt.

2023. febr. 18. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:
33%
Nem akkor kell, haverok esküvőjén vagy egy rokon temetésén .
2023. febr. 19. 14:36
 24/30 anonim ***** válasza:
51%
21-es, mármint téged, most magadról beszélsz?
2023. febr. 19. 21:56
 25/30 anonim válasza:
59%

21, a cseresznyefavirágos bohóckodást te kezdted, csak lereagálták. Pont te vagy az, akit sosem fog megkérni senki, mert a hozzád hasonlónak semmi sem elég jó, mindenben csak a hibát látod.

Gondolom most jön a habiszti, hogy te már meg lettél kérve, vagy már házas vagy 95 éve. Minden bizonnyal így van, azért háborogsz itt annyira ebben a témában egy sz*ros időponton... 😀 Te idétlen...

2023. febr. 20. 14:56
 26/30 NTBS ***** válasza:
Ha szeretnéd elvenni, hamarabb is megkérheted a kezét.
2023. febr. 20. 15:45
 27/30 anonim válasza:
100%

Ha a lány szeret és ő is szívesen elköteleződne veled, bármikor megkérheted. Pl. ma. Vagy holnap. Vagy a jövő héten. Amikor szeretnéd.

#21! Senki sem írta, h bármilyen szituációban jó lenne csak valaki kérje meg. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a te fejedben fogalmazódott meg, ez a te gondolatod.

2023. febr. 22. 09:14
 28/30 anonim válasza:
Fú 10es, sugárzik belőled az irigység 😀
2023. febr. 22. 09:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz Valentin napon vagy bármilyen másik ünnepnapon megkérni valakinek a kezét. A karácsonyi lánykérés is romantikus. Az enyémet a megismerkedésünk évfordulóján kérték meg márciusban, nem számítottam rá, nagyon örültem neki.
2023. máj. 10. 09:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan színpadias sz@r, mint a leánykérés egy stadionban.
2024. febr. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!