Nekem random napom kérte meg a kezemet a párom, de sosem értettem az ilyen kérdéseket. Mi az, hogy gáz e?! Már miért lenne gáz?! Aki szerint gáz, az egyébként így "kifelé" él? Nem mindegy, hogy melyik napon van a lánykérés? Komolyan nem mindegy? Komolyan fontosabb szempont, hogy hanyadika, mint az elkötelezettség ténye? Ép ésszel nem tudom felfogni ezt a "juj Karácsonykor ne, jaj Valentin napkor se, jaj születésnapom mégúgyse!" Akinek ennyire számít a "mikor", az nem is szerelmes! Soha eszembe nem jutott volna azon agyalni, hogy "juj csak most nehogy megkérjen, mert ez gáz". GÁÁZ??!! Jesszus!!!
2023. febr. 17. 16:57
12/30 anonim válasza:
A te párodat te ismered, neked kell tudni, örülne-e neki. (Szerintem érdemesebb megvárni a tavaszt, amikor minden tele van virággal, ez a február a leglehangolóbb hónap az évben...)
2023. febr. 17. 16:59
13/30 anonim válasza:
Szerintem inkább romantikus.
2023. febr. 17. 19:14
14/30 anonim válasza:
Akinek még sosem kérték meg a kezét, vagy nincs senkije, annak gáz.
Mert irigyli.
Mindenki másnak csodálatos, romantikus és szép!
2023. febr. 17. 21:45
15/30 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az elcsépelt „mindenki irigy, aki gyakorizik” érvet. Ha szerintem ebben az undorító, hideg februárban, egy kommersz ünnepen nem olyan szép egy lánykérés, mint április végén, a virágzó cseresznyefák alatt, amikor meleg szellő fúj, abból neked az jön le, hogy előbbit irigylem?
2023. febr. 17. 23:24
16/30 anonim válasza:
Hehe! A 15-nél betalált! :D
Nincs olyan nő, aki egy lánykérésnél azt nézné közben, hogy milyen szépen virágoznak a cseresznyefák..! :XD
2023. febr. 17. 23:43
17/30 anonim válasza:
Te jó Isten...
Elképzelem, hogy lánykérés közben a hölgy meghatódik, majd előkapja a naptárát: "one moment"✋🏻🗓🤔 és közli: "mégse örülök, ne haragudj, ez az időpont GÁZ!" 😂😂😂😂😂 Szakadok! Vígjáték...
Nem létezik, hogy egy értelmes, érett, felnőtt nőnek ez fontos szempont! Kizárt! Szerintem sokan csak viccelnek, hogy vita legyen belőle. 😀
2023. febr. 18. 08:04
18/30 anonim válasza:
#16! Szerintem a 15 komolyan gondolta, hogy ő azt nézné... Pont azt írta, hogy neki az jobban tetszene. 😂😂😂😂😂 Neki fontos, hogy miközben élete szerelme letérdel, pontosan milyen idő van, milyen időszak, milyen évszak, melyik hónap hányadika és a legfontosabb: a virágoznak-e a fák/mezők! Milyen lánykérés má' az, ahol nincsenek cseresznyefavirágok? Ne viccelj... Szégyelld magad, ha neked ez nem számít, csak az érzelmek! 😂😂😂😂
2023. febr. 18. 08:13
19/30 anonim válasza:
18: 😂
Na, és pont ezért nem kérik meg az ilyenek kezét soha...!
2023. febr. 18. 14:27
20/30 anonim válasza:
Szerintem nem, mondjuk az is igaz, hogy én nem gyűlölöm zsigerből a Valentin napot sem, független attól, hogy nem csinálunk semmi extrát aznap.
Bár az is hozzátartozik, hogy eszemben sincs eljegyzési(?) évfordulót ünnepelni. A házasságit természetesen igen, de hogy az eljegyzését is külön kéne, arról még nem is hallottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!