Mennyire gáz valentinnapon megkérni valakinek a kezét?
Gáznak nem gáz, de mint nő, én egy Valentin napot nem akarnék összekötni egy eljegyzés évfordulóval pl :D
Nyilván a szándék a lényeg, és ha őszintén, szeretetből teszed, annál nincs jobb. De szerintem jobb a spontán :) Az egyik legjobb barátnőm kezét nem rég úgy kérték meg, hogy évek óta szulinapra inkább utazást szerveznek egymásnak, ( nem szulinapon feltétlen, de ennek céljából ), és a srac az egyik ilyenen kérte meg. Szerintem ez nagyon jó ötlet :)
A paromnak én is mondtam, hogy ne karácsony stb legyen, és ne is emberek előtt, legyen kettesben, spontán :)
Így is az évfordulónk ünnepre esik, ami azért jó, mert tuti nincs elfelejtve, de én többet nem akarom így :D Az csak véletlen volt, hogy akkor találkoztunk, így szép, de ne legyen direkt egy ünnepen szerintem. Az nap legyen csak azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!