Mit vegyek egy anyosnak szulinapra ( no vagyok)?
Nem kell szerintem nagy dolgokra gondolni, elég valami apró figyelmesség, mondjuk egy csokor virág vagy bonbon.
De kérdezd meg a párod jobban hogy hogyan is szokták tartani a szülinapokat.
Az én páromék pl egyben tartják a szülinapjukat az anyukájával és a nagybátyjával. Ilyenkor közösen szoktunk főzni egyet és közösen vesszük az ajándékokat is megbeszélve, éppen mire lehet szüksége a szülinaposnak, valami hasznos dolgot szoktunk kiagyalni közösen a többi családtaggal.
Biztosan a párod is meglepné valamivel, szóval gondolkozzatok mire lehet szüksége, ha semmi sincs akkor maradjatok az apróbb figyelmességeknél. :)
Az utolsó jókat írt. Cserepes virág+süti.
Csak kérdezd meg a párodat nincs-e valami ételintoleranciája, nem-e cukorbeteg.
Mikor összejöttem a párommal, sütöttem egy diós, cukros süteményt anyósomnak. Természetesen halálosan allergiás a dióra, és cukorbeteg. Természetesen nem tudtam, a párom nem mondta, pedig ott volt mikor csináltam a sütit. Azóta is utál anyós, és meg van győződve róla, hogy en meg akartam ölni. Pedig a férjem már ezerszer elmondta neki, hogy az ő hibája volt, ő felejtette el ezeket a dolgokat.
Húsevő virágot.
Én már vettem anyósomnak, ő röhögött.
Miért kéne külön venned bármit is?
Miért nem együtt ajándékoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!