Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Adnál ilyen ajándékot a párodnak?

Adnál ilyen ajándékot a párodnak?

Figyelt kérdés

22 éves férfi számára vásároltam ezt a plüss mackót, gondoltam egy aranyos gesztus lenne. Szerintetek adjam oda, örvendene-e neki egyáltalán?

[link]

2019. jún. 3. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Annyiszor leírtuk már. Mi férfiak nem vagyunk oda az ilyen porfogókért. Komolyan. A barátodnak a mosolya sem lesz őszinte. Lehet ti lányok odavagytok az ilyen plüssökért, de hidd el mi nem. Egy szerszámnak, vagy 2 üveg sörnek is jobban örülünk mint egy ilyennek. Nem bántásból írom, de tapasztalatból mondom. Kaptam már párszor ilyen plüssöket, és pár nap után a szekrény mélyére landolt. Nagytakarításkor meg vagy kuka, vagy felmegy a padlásra..22 éves férfi nem fog ennek örülni.

27/F

2019. jún. 3. 17:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11: felnőtt nők sincsenek oda a plüssért, fényképes párnáért, stb. 😁 Ezek gyerekek, tinik közt aranyosak csak.
2019. jún. 3. 18:54
 13/21 lilla64 ***** válasza:
100%
Igen,én is azt adtam.Az én párom szereti a plüssöt.
2019. jún. 3. 20:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Fölösleges porfogó, én sem örülnék neki pedig nő vagyok. Persze majd leírod, három nap múlva, hogy könnyekig hatódott de valójában csak illemből örülnek a férfiak az ilyen lomoknak.

Felnőtteknél a plüss csak akkor ötletes ajándék ha az illető gyűjti az adott fajtát, vagy szorosan kötődik a hobbijához kedvenc akármijéhez. Egy starwars mániás pl örülni fog egy plüss yodának, vagy egy biológus egy giantmicrobe figurának, de egy mezei plüssmaci teljesen snassz.

2019. jún. 4. 02:58
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem, fejd meg inkabb
2019. jún. 4. 07:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfinak egyàltalàn nem tartom jó ötletnek, de te ismered.

Én pàrom ugyan 30 évvel idősebb mint a tiéd, de szerintem huszonévesen sem örült volna ilyennek.

Igen, a 10 éves lànyom örül a plüssöknek, de ő még gyerek.

Én sem plüssöket kapok ajàndékba, mert felnőttek vagyunk, tudjuk mit szeretne a màsik, és azok nem porfogók.

Én tudom, hogy szereti a jó whiskeyt díszpoharakkal, gravíroztattam már öngyújtóra, cigarettatartóra, ő pedig tudja, hogy szeretem az ékszereket, virágokat, főleg amit ki is tudok ültetni az udvarra.

Te ismered, te tudod mit szeret.

2019. jún. 4. 08:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz, én nem adnám oda. Inkább valami praktikus dolgot adj, pénztárca vagy valami kütyü a hobbijàhoz. De még egy póló is jobb ötlet (nem romantikus mintával hanem ami a stílusa).

Ilyen plüss szerintem tiniknél megy inkább és lányoknak jobb ajándék.

2019. jún. 4. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem. Tartsd meg a játékmacikát, és süss inkább valami sütit, vagy amit tudsz, és azt add oda. És a jövőben próbálj odafigyelni évközben, mikor beszélgetés közben elhangzik a szájából a “mindig is szerettem volna...” illetve a “majd szeretnék venni egy...” mondat, és azokat vedd meg, amiket olyankor említ.
2019. jún. 4. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

,,Lehet ti lányok odavagytok az ilyen plüssökért,"

Nem, mi lányok se vagyunk oda ezekért és minnél idősebbek leszünk, annál inkább eltávolodunk mi is ezektől a ... az izéktől. Biztosan van amúgy köztünk, puncisok között is plüssrajongó vagy csak plüsskedvelő, de nagyon kevesen lehetnek.

2019. jún. 4. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez nagyon giccs.
2019. jún. 5. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!