Adnál ilyen ajándékot a párodnak?
22 éves férfi számára vásároltam ezt a plüss mackót, gondoltam egy aranyos gesztus lenne. Szerintetek adjam oda, örvendene-e neki egyáltalán?

Annyiszor leírtuk már. Mi férfiak nem vagyunk oda az ilyen porfogókért. Komolyan. A barátodnak a mosolya sem lesz őszinte. Lehet ti lányok odavagytok az ilyen plüssökért, de hidd el mi nem. Egy szerszámnak, vagy 2 üveg sörnek is jobban örülünk mint egy ilyennek. Nem bántásból írom, de tapasztalatból mondom. Kaptam már párszor ilyen plüssöket, és pár nap után a szekrény mélyére landolt. Nagytakarításkor meg vagy kuka, vagy felmegy a padlásra..22 éves férfi nem fog ennek örülni.
27/F

Nem. Fölösleges porfogó, én sem örülnék neki pedig nő vagyok. Persze majd leírod, három nap múlva, hogy könnyekig hatódott de valójában csak illemből örülnek a férfiak az ilyen lomoknak.
Felnőtteknél a plüss csak akkor ötletes ajándék ha az illető gyűjti az adott fajtát, vagy szorosan kötődik a hobbijához kedvenc akármijéhez. Egy starwars mániás pl örülni fog egy plüss yodának, vagy egy biológus egy giantmicrobe figurának, de egy mezei plüssmaci teljesen snassz.

Férfinak egyàltalàn nem tartom jó ötletnek, de te ismered.
Én pàrom ugyan 30 évvel idősebb mint a tiéd, de szerintem huszonévesen sem örült volna ilyennek.
Igen, a 10 éves lànyom örül a plüssöknek, de ő még gyerek.
Én sem plüssöket kapok ajàndékba, mert felnőttek vagyunk, tudjuk mit szeretne a màsik, és azok nem porfogók.
Én tudom, hogy szereti a jó whiskeyt díszpoharakkal, gravíroztattam már öngyújtóra, cigarettatartóra, ő pedig tudja, hogy szeretem az ékszereket, virágokat, főleg amit ki is tudok ültetni az udvarra.
Te ismered, te tudod mit szeret.

Szerintem gáz, én nem adnám oda. Inkább valami praktikus dolgot adj, pénztárca vagy valami kütyü a hobbijàhoz. De még egy póló is jobb ötlet (nem romantikus mintával hanem ami a stílusa).
Ilyen plüss szerintem tiniknél megy inkább és lányoknak jobb ajándék.

,,Lehet ti lányok odavagytok az ilyen plüssökért,"
Nem, mi lányok se vagyunk oda ezekért és minnél idősebbek leszünk, annál inkább eltávolodunk mi is ezektől a ... az izéktől. Biztosan van amúgy köztünk, puncisok között is plüssrajongó vagy csak plüsskedvelő, de nagyon kevesen lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!