Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb milyen értékben szoktál ajándékot adni a párodnak szülinapjára?
Hosszú, komoly kapcsolat esetén.
És névnapra?
Változó, pillanatnyi anyagi helyzetünktől és szülinapi "alkalomtól" függ. 30. szülinapjára pl olyan 100.000 ft értékben vettem neki egy élményt (vmi menő 600 lóerős Ferrarit vezethetett a Hungaroringen pár kör erejéig), legutóbbi szülinapjára meg olyan 15-20.000 ft értékben kapott vmi barkácskészletet. Változó.
A névnapját mindig elfelejtem, én nem ünneplem és nekem nem fontos kicsit sem, ezért képtelen vagyok megjegyezni, szóval mindig "utolsó pillanat" ajándékot kap (orális kényeztetést), amikor a nap végén meghallom, hogy valaki felhívta köszönteni. Ezt szokta szeretni valamiért a legjobban, én nem is értem :D
Nálunk párom nagy pecás úgyhogy általában sokat hisz ezek nem olcsó dolgok.
Most például már nem tudtam mit vehetnék mert mindene meg van, foglaltam egy 2 napos wellness-re..
De szerintem nem az ára a lényeg, inkább az h ne olyanokat vegyünk amiből van ezer..
Ezek a mindennapos szeretlek bögrék,párnák szerintem nagyon unalmasak.
Én szeretek személyre szólót venni, ami tudom h kedvére lesz.
23N
Névnap nálunk családban sosem volt jelentős, mindig elfelejtem, párom szereti megtartani, így mindig csak vmi csokit kap rá.
Szülinap változó, 5000-50000ig mindenféle dolog volt már, de volt, hogy semmit nem vettünk, mert költözés és felújítás volt és minden pénzünket arra költöttük és a szülinapozás abból állt, hogy bontottunk egy üveg bort meg szexeltünk egyet.
Lényegében mindenünk megvan, ami fontos, így nehéz ajándékozni, és általában praktikus dolgokat adunk a másiknak, amire szükség lenne (kulacs, vágódeszka, jó kés, csavarhúzó készlet, új lámpa stb.).
N
Változó, idén saját készítésűt adtam neki, pár száz forintot kellett költenem az alapanyagra, tavaly meg 20ezret költöttem, mert éppen olyan dolgot találtam, hogy tetszene neki.
Nem az értéket nézem, hanem hogy épp minek örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!