Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz ha egy pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy pasi nem vesz ajándékot a párja szülinapjára? Tudom, hogy nincs sok pénze, nem is vágyok nagy dologra de azért valami jólesett volna.

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam más módja is van az ajándékozásnak. L
2014. szept. 15. 22:27
 2/8 RRR ***** válasza:
ha olyan típus akkor nem,bár egy szál rózsa beleférhetett volna
2014. szept. 15. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon új a kapcsolat(pár hét) akkor nem gáz.
2014. szept. 15. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
nem gaz, szolj neki, hogy te szeretned megtartani a szulinapokat es valami aprosaggal kedveskedni egymasnak.. azt elsobb koszontsd fel ot, most mar gondolom az o szulinapja jon, hogy lassa mire gondolsz.. lehet nem tudta hogy kezelni ezt a dolgot, biztos nem tudott venni nagy dolgot, kicsit meg nem mert..
2014. szept. 15. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Egyáltalán semmivel nem készült?
2014. szept. 15. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha pár hete ismer akkor nem gáz. Ha hónapok óta akkor valami nincs rendben szerintem. Minimum egy csoki, virág, akármi szerintem alap kéne hogy legyen. Persze lehet hogy később veszi, nem?
2014. szept. 16. 01:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát kb 2 éve ismerjük egymást és tavaly pl kaptam ajándékot. Tényleg nem akarok kiakadni rajra de egy kis csoki azért csak belefért volna.
2014. szept. 16. 04:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz kiakadni akkor ne akadj
2014. szept. 16. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!