Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak melyik ajándékot válasszam szülinapjára?
3 hónapja vagyunk együtt és jövőhéten lesz a barátom 23. szülinapja. Tárgyi ajándékban nem nagyon gondolkodtam, mert úgy mindene meg van. Szabaduló szobára vagy egy komolyabb röplabda meccsre gondoltam, mivel utóbbihoz valamelyest kötődik még a sport múltja miatt, de ő maga nem játszik. A szabaduló szoba meg mégis egy közös izgalmas program lehet. Mindegyik újdonság lenne számára, és szerintem mindkettőnek örülne, de nem tudom melyik lenne az amivel úgy igazán meg tudnám lépni. Srácok ti melyiket dijaznátok jobban?
Köszi a válaszokat
A szabaduló szoba jó buli, olyat válassz, amit ketten is meg lehet csinálni időben.
Én kétszer is voltam, nagyon élveztem.
Szokott meccseket nézni csak úgy? Mert ha nem, akkor a jegy nem annyita jó ötlet. A szabaduló szoba viszont jó lehet. Szerintem tök jó, hogy élményt akarsz adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!