Születésnapra lenne ajándék, de emellett természetesen mást is kap:)
2019. jún. 3. 15:09
2/21 anonim válasza:
Nemtom ha en plusst adnek, akkor sem vmi hasonlo sablont.... en is kaptam plusst a baratomtol es tervezem h veszek neki, de ilyen beceneveinkhez passzolot, nem csak ilyen valentinnapi sablon teddybeart.
De a te baratod te ismered, te tudod minek orulne. Nem is szoktam erteni az ilyen kerdeseket. Te vagy vele kapcsolatban nem mi
2019. jún. 3. 15:16
3/21 anonim válasza:
Én páromnak soha nem adnék plüsst, mert tudom, hogy ő nem szereti. Én viszont imádom és kaptam is tőle névnapomra egy óriás Micimackót.
Szerintem pasinak nem jó ötlet a plüssfigura.
2019. jún. 3. 15:26
4/21 anonim válasza:
Bocs de szerintem nagyon gáz ilyen sablonos izéket adni. Plüsst felnőttnek csak akkor adok, ha tudom, hogy nagyon oda van az adott karakterért, vagy gyűjti, vagy esetleg valami poén van benne. De ez a szívecskés maci csak egy semmitmondó porfogó. Egy negyedórát majd biztos nagyon örül neki, hogy úú drágám pont ilyet akartam, nehogy megsértődj, aztán felteszi egy polcra vagy bekerül egy dobozba és el is van felejtve.
2019. jún. 3. 15:29
5/21 anonim válasza:
Ha csak nem őrült medve rajongó, nem.
2019. jún. 3. 15:33
6/21 anonim válasza:
Ha még nem vetted meg, akkor ne is tedd...
Nem hiszem, hogy őszintén tudna neki örülni,...
Én nő létemre sem...
Ennél azért lehet találni jobbat..már nagy a választék!
2019. jún. 3. 15:34
7/21 anonim válasza:
Egy nyomatékkulcsnak nagyobb eséllyel örülne még így látatlanban is.
2019. jún. 3. 15:38
8/21 anonim válasza:
Semmiképp nem adnék ilyet egy 20évesnek sem nemhogy 22nek.Nekem ez annyira személytelen,olyan jól van valami kaptál maradj csendben ajándék.
2019. jún. 3. 16:01
9/21 anonim válasza:
Csak akkor adnám neki, ha nagyon szereti a plüssöket és/vagy a macikat. Egyébként felejtős.
2019. jún. 3. 16:13
10/21 anonim válasza:
nem tartom egy fėrfias ajándéknak, de te ismered.., ha olyan típusú aki szereti a plüssöket, akkor oda adhatod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!