Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti mit vennétek neki?

Ti mit vennétek neki?

Figyelt kérdés
Egy olyan lánynak mit vennétek szülinapjára, akit annyira nem szívleltek, inkább közömbös, viszont napi kapcsolatban vagytok, mindene megvan, csak márkás dolgokat szeret, nem túlzottan édesszájú, de meghívtak titeket a meglepi bulijára. Olyan 3-4000 forint értékben.

2017. febr. 14. 12:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy 25 éves lesz, tehát nem tini.
2017. febr. 14. 12:30
 2/6 anonim válasza:
51%
Nagy levegőt.
2017. febr. 14. 13:26
 3/6 anonim válasza:
Virágot. Egy szép csokor szerintem minden nőnek tetszik...
2017. febr. 14. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akit annyira nem szívlelek, annak nem megyek el a meglepi bulijára, akkor sem ha hívnak,(udvariasan visszautasítom egyéb elfoglaltságaimra hivatkozván) így ez esetben értelemszerűen semmit sem kellene vennem.
2017. febr. 14. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazság szerint eddig jóban voltunk, de óriásit csalódtam benne, én is gondolkoztam azon, hogy nem megyek, de a férjét kedvelem, ő hívott meg minket, ezzel azt mutatnám ki, hogy én nem süllyedek le a szintjére, különb ember vagyok, de nyilván jópofizni sem fogok ezek után. Nehéz döntés. Én is lány vagyok amúgy, tehát a virág lehet fura lenne, vagy nem tudom. :) Lehet tényleg nem megyek.
2017. febr. 14. 16:45
 6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy elmennék a helyedben, de ha mégis mész, akkor vegyél neki valami alkoholt. Ne feltételen töményet. Valami női italt. Azzal nem lőhetsz mellé.
2017. febr. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!