Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szülők! Ti mit vennétek a...

Szülők! Ti mit vennétek a lányotok 13. szülinapjára?

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Azt aminek örülne. Ennyire nem ismered a saját gyereked? :) De ha még sincs ötleted, kérdezz rá nyugodtan.
2015. aug. 30. 20:12
 2/11 anonim válasza:
0%
Adnék pénzt, hadd gyűjtsön, esetleg vegye meg azt amit akar. Én már sokszor pénzt plusz csokit kapok névnapra szülinapra :)
2015. aug. 30. 21:04
 3/11 10inchhero válasza:
55%
etikett szerint nem illik, de valóban a pénz a leghasznosabb ajándék. Igaz, nincs benne semmi személyes, ez kicsit rossz, viszont ő dönti el, mit szeretne, így kicsit gazdálkodni is megtanul (kiskoromban én is gyűjtögettem húsvéti, stb pénzt)
2015. aug. 30. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Nos, az enyém 12, de még sosem kérdeztem meg mástól, hogy mit vegyek neki. Ismerem a gyerekemet, tudom minek örülne.
2015. aug. 31. 06:58
 5/11 anonim válasza:
100%

Én nem szülő vagyok, hanem gyerek 13/L :)

Szerintem a pénz nem olyan jó ajándék,HA azért adják hogy vegyek azt amit akarok,mert az olyan,mintha nem annyira ismernének,nem tudnák hogy mit szeretek,és csak ennyivel letudják,és nem veszik a fáradságot hogy elmennek egy boltba és keresnek valamit,mégha csak egy szép füzetet és tollat kapok,az is jó,DE ha azért adják hogy gyűjtsek,akkor nem olyan vészes. amúgy én pl nagyon örülnék egy új telefonnak,vagy laptopnak,vagy egy kisállatnak,vagy közösen elmenni(anya,lágya)pl dm-be és közösen venni parfümöt,esetleg szempillaspirált,korrektort,stb, vagy elmenni egy plázába,megnézni egy filmet és közösen elmenni vásárolni

remélem,tudtam segíteni :)

2015. aug. 31. 08:39
 6/11 Tom Benko ***** válasza:
Könyvet.
2015. aug. 31. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igy, hogy osszeghatart sem adtal, eleg nehez, mert hiaba ajanlanak itt pl.mobiltelefont, ha te max.10-15 ezret szansz az ajandekra. Ha vegkepp semmi otleted, akkor a penznel egy fokkal jobb valami utalvany, attol fuggoen, mit szreret. Lehet konyv, piperecikk, illatszer, elektronika, CD, ruha, iskolaszer stb. Igy sulikezdes elott biztos tudna mit venni (ruhat, taskat ilyesmit). En 13 evesen nem foglalkoztam ruhakkal, sminkkel. Alkotni, epiteni szerettem, meg bicajozni, rollerezni, gorkorizni. 13 szulinapom korul gorkorit kaptam. De en Y generacios vagyok, videki es keson ero tipus voltam. Neked kell ismerni a lanyod.
2015. aug. 31. 10:21
 8/11 anonim válasza:
Én írtam először a pénz ötletet. Persze ha az illetőnek nincs meg mindene, valami kell neki, akkor azt vedd meg de ha mindene megvan felesleges a pénzt költeni mert csak pénzkidobás..
2015. aug. 31. 13:52
 9/11 AisakaTaiga válasza:
56%
Okos telefont,Converse cipőt,laptopot. És ennek örülnék ;) 13L
2015. aug. 31. 13:53
 10/11 anonim válasza:

Még van Converse cipő? Hű de öreg vagyok...

Amúgy te az apja, vagy az anyja vagy annak a gyereknek? Ha az apja, akkor megbocsáthatóbb a kérdés. Akkor könyvet. Műszaki kütyüt. Csak elejtett már pár szót az a gyerek, miket szeretne, de nincs neki, volt egy éved, hogy figyeljed (a 12.-től). Én a tizennyolcadikon kinéztem valamit, megmondtam apámnak, hogy azt szeretném. Azóta mindig megkérdezi, mit kérek. Illetve, mivel már rég nem vagyok gyerek, egy ideje ad egy összeget. Én mindig nagyon örültem ennek a módszernek, hogy megkérdezte, sokkal jobb megkapni valamit, amire vágysz, de nincs rá pénzed, stb. mintha venne valami marhaságot, amire rá se bírsz nézni. Ismerned kéne a saját gyerekedet, hogy úgy körülbelül behatárold magadtól minek örülne, én ezt nem értem.

2015. szept. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!