Ti mit vennétek egy 40 éves férfinak a születésnapjára?
Figyelt kérdés
Mi lenne a legmegfelelőbb megoldás? Kozmetikumokon, illetve alkoholos italokon (boron/pezsgőn) gondolkodtam. A bátyámról van szó, akivel sosem éltem közös háztartásban és jóval idősebb nálam. Hat év után találkozunk a születésnapi buliján. Annyit tudok, hogy imádja a biológiát, amiből évekkel ezelőtt diplomázott és szinte minden könyvet kiolvasott. Ruhákat nehezen tudnék neki beszerezni, mert elég igényes fazon és nagyon magas. Ezeken kívül még annyit tudok, hogy imádja a száraz fehér borokat. Milyen bort (illetve bármi mást) ajánlanátok? Köszönöm a válaszokat! :)2016. dec. 6. 19:58
1/4 Mojjo válasza:
Akkor valami különlegesebb fehérbort ajánlanék. Szerintem menj be egy jobb borszaküzletbe, és a pénztárcádnak megfelelően válassz. Egy jobb furmint/furmint-hárs házasítás, esetleg egy komolyabb juhfark pl jó lehez. Közhelyesebb fajtákat, mint chardonnay vagy olaszrizling én kerülnék. Nem, mert nem lehetnek nagyon jók, de ajándékba inkább mást.
2/4 anonim válasza:
Nem írtad, mennyit szánsz rá, és egy kvázi idegennek én biztosan nem gondolkodnék ilyen összegben, de a biológiáról ez jutott eszembe:
mondjuk ötletnek jó, esetleg elindulni ezen a vonalon.
4/4 anonim válasza:
Ne valami biológiás dolgot, ezekkel mindig nagyon mellé lehet nyúlni.
Keress rá a Hímesudvar száraz fehérboraira! Valamint ne vegyél kozmetikumot, ha félig idegen, ahogy írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!