Szeretett anyósnak mit vennétek szülinapjára?
Parfum? Vagy valami szepsegapolasi dolog?
Esetleg egy konyhai hasznos kisgep?
Konyv is jo ha szeret olvasni. De mivel mi nem ismerjuk nehez olyan modnani ami tuti jo oltet, mondanam, hogy fizesd be egy ejtoernyos ugrasra vagy egy wellnesshetvegere...
temetési ajándékkártyát
vagy egy csúcsmobilt ha aztmondja h. jaj minek ez nekem akkor elvenném tőle, hogy jóvan anyuka igaza van majd én használom
túrabakancsot, hogy húzzon már el a fenébe
söprüt 50 ccm motorral
ha meg tényleg szeretett az anyuka akkor ajándékkosarat ilyen csokikkal avval semmit nemlehet elrontani
Mi könyvet, virágot, bort szoktunk, mert azokat szereti.
50. szülinapra fotókönyvet kapott. Réges-régi képeket beszkenneltük, megterveztük, elküldtük és megrendeltük a könyvet. Eddig ez volt a legjobb, amit tőlünk kapott.
Mi a hobbija, mi érdekli?
Az én anyósomnak musicalre vettünk belépőt - kettőt, hogy legyen kit elhívnia magával, mivel az apósom nem megy el vele ilyesmire, de ő nagyon szereti a musicaleket viszont. Plusz a szokásos kedvenc bonbon, egy üveg minőségi bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!