Akinek van már legalább két gyereke előző kapcsolatából az őszintén szeretett volna új babát az új párjától?
Nekem fura, amit írsz, mert én úgy gondolom, hogy aki "otthagyta" a gyerekét az még jobban is akarhat, mint akivel vele élnek. Hiszen neki ott vannak minden nap.
Nem látom az összefüggést a között, hogy "otthagyta" és hogy szeretne újra.
nagyon szerettunk volna kozoset aztan rajottunk egy gyerek nem rozsaszin felho es az engergiankat inkabb a mar meglevokre kell hogy forditsuk.
Igy az erzes lassan 5 ev multan elmult m
most mar azt mondom szerencsere hiszen igy tobb idonk marad egymasra es a mar meglevo gyerekekre
Utolag orulok nem vagyunk ujra a pelenka delutani szunyoka idejeben
Én meg azt nem értem,hogy mi a fenének szülnek egy több gyermek után elkötelezett pasinak még kettőt-hármat egyesek!Pláne ha van saját előző kapcsolatból gyerekük! Aztán itt sírnak,hogy ne hozza az ex láthatásra,meg sokat esznek,meg nincs elég hely,meg csökkenteni kellene a gyerektartást....Nincs elég facér pasi a világon? Vagy tényleg azt hiszik,hogy magukhoz köthetik a pasit,mert még két gyerektartásba már belerokkanna? Vagy minek?
Ennél már csak az a szebb,hogy tucatjával írnak ide olyat,hogy pár hónapos a baba,de válnak,sőt,még pocakban van,de már megromlott a kapcsolat....Szép.új világ!:(
"Nekem fura, amit írsz, mert én úgy gondolom, hogy aki "otthagyta" a gyerekét az még jobban is akarhat, mint akivel vele élnek. Hiszen neki ott vannak minden nap."
Elég érdekes felfogásod van, ha szerinted az egyik gyereket pótolhatja a másik... Aki otthagyta a gyerekét, annak szerintem pont hogy kevésbé kell a gyerek. (Most nem arról beszélek, aki küzdött a gyerekért, de a bíróság az exnek ítélte és ő ebbe kénytelen belenyugodni, hanem arról, aki tényleg otthagyta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!