Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ha szülinapomon magamban...

Ha szülinapomon magamban iszom pezsgőt "magamat ünnepelve" az szánalmas?

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 19:34
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Majd én iszok veled! ;)
2016. okt. 18. 06:44
 22/23 anonim válasza:
Nem szànalmas. Èn is csinàltam màr ilyet. Na nem mondom, hogy túl boldog voltam, de nem volt rossz. Pezsgőt inni meg akàrmikor lehet. Mèg ünnep se kell hozzà, èn szoktam mikor megkivànom. Halgatsd a kedvenc zenèdet, nèzz egy jó filmet vagy olvass egy jó könyvet. Viszont manapsàg màr nem tartom meg a szülinapomat. Nem tesz ugyanis boldoggà emlèkezni rà, hogy minden èvvel közelebb vagyok ennek csodaszèp vilàgnak a vègèhez.
2016. okt. 18. 15:38
 23/23 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy miért vagy egyedül. De itt sem a pezsgő számít, hanem az, hogy miért vagy egyedül..!?! A magányt lehet szánni. Pezsgő vagy víz...egyre megy. Az egyik szilveszter éjfélén én tejet bontottam. :D
2016. okt. 21. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!