Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ha szülinapomon magamban...

Ha szülinapomon magamban iszom pezsgőt "magamat ünnepelve" az szánalmas?

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 19:34
1 2 3
 11/23 Kristoof válasza:
93%

Egyáltalán nem, néha én is szívesebben tölteném magammal a szülinapom :D

A társadalom miatt nagyon túlértékeljük az emberi kapcsolatokat, pedig nem sokat számítanak.

Van amikor vannak melletted emberek, van amikor nincsenek, ha vannak akkor úgyis elveszíted őket, ha nincsenek akkor meg úgyis lesznek.

2016. okt. 13. 21:52
 12/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem az :) Én kifejezetten CSAK egyedül töltöm a születésnapomat és mindenki tudja, hogy én így szeretem és aki egy kicsit is tapintatos az tudja, hogy a születésnapomon nem zargat.
2016. okt. 14. 14:22
 13/23 anonim ***** válasza:
Attól függ, te hogy érzed. Szerintem szomorú és rosszul érzem magad miattad is.
2016. okt. 14. 21:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas. Kivéve, ha olyan típus vagy, aki mindenáron meg akar felelni a divatnak, trendnek stb. Ez a te napod, foglalkozz magaddal. Gondold át a múltat, jelent, jövőt, engedj meg olyasmit is magadnak, amit máskor sajnálnál magadtól. És igen: akár azt is felköszöntheted, akitől ezt az életedet kaptad.
2016. okt. 16. 10:17
 15/23 Kati888 válasza:
Szerintem NEM szánalmas, ha magadban ünnepelsz. Biztosan meg van rá az okod. Ki tudja, mit tartogat a jövő? Légy optimista, de tegyél is a pozitív változások érdekében! Sok szerencsét! (Mert az is kell az élethez.)
2016. okt. 16. 14:42
 16/23 Acs .Barbara válasza:
0%

Nem vagyok altalaban itelkezo tipus egy az mar a kerdes is szanalmas!

Ketto ott azert mar komoly gondok vannak ha egy baratod sincs . Oke lehet tesod nincs vagy anyukad akarmi ez ertheto na de hogy barat se. Kis gondolkodas nem art. Na meg pont a pezsgo?

Egezsegedre jo szorakozast. Akkor mar mehetnel egy kocsmaba!

2016. okt. 16. 22:57
 17/23 Kanderanszky György válasza:

Szerintem elsősorban önmagadnak kell megfelelned. Inkább az a szomorú, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül benned.

A szülinapod rólad szól, egy évben egy ilyen nap van. Naná, hogy ezt úgy érdemes eltölteni, ahogy a körülmények adta lehetőségekhez képest neked a lehető legjobb.

Ha nincs kivel vigadnod: még mindig jobb, ha magadban vigadsz.... Szóval fel a fejjel, de azért próbálj meg keresni pár havert, (gondolj a biztonsági tartalékra is, hiszen mindenki lehet elfoglalt) akikkel jövőre közösen pezsgőzhettek! Mert az öröm olyan mint a jó szoftver: Minél több emberrel osztod meg, annál több lesz belőle.. ;)

2016. okt. 17. 07:14
 18/23 anonim válasza:
0%
...nagyon...
2016. okt. 17. 11:48
 19/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van hogy egyedül ünnepled a születés napodat akár a saját döntésedből akár azért mert az életed úgy alakult hogy magányos vagy. Én csak azt nem értem miért kell ilyenkor alkoholt fogyasztani, szerintem felesleges nincs benne semmi amiért szüksége lenne a fogyasztása, akkor inkább egyél egy finom csokit ami boldogság hormont szabadít fel legalább az legyen ezen a napon!
2016. okt. 17. 12:07
 20/23 K...László válasza:
Pont pezsgőt? Én pálinkát szoktam, amit én főztem. Aztán beszólok interneten olyan lányoknak, akik lenéznek, mert diploma nélküli vagyok.
2016. okt. 17. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!