Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Valoban en lennek a hibas?

Valoban en lennek a hibas?

Figyelt kérdés
Tinikorom ota mindenki elfelejtette a szulinapomat meg ajandekot se kaptam ugy igazan. Se a csadomtol se a pasiaimtol se a baratoktol. Egy tabla csokit se. Ellenben en mindenki szulinapjan odatettem magam legyen szo szervezesrol, tortarol, ajandekrol. Ilyen vagyok, szeretek adni. Viszont semmit nem kaptam vissza. (Nem azet csinaltam h visszakpjam, hanemnszeretetbol, es nekem is jol esett volna egy kis viszonzas) Nem nagy csinnadrattat vartam, hanem egy tabla csokit vagy egy szal viragot, vagy csak el felkoszontest es egy olelest. A gesztust. Megmondtam hogy csinaljunk ugy iden, mintha nem is letezne a szulinapom. Erre kiderul h valami szervezes alatt van es en vagyok a hibas mert nem akarom. Ne szedjetek szet kerlek, most vagyok tul a veszekedesen es eleggel magam alatt vagyok.
2016. okt. 6. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon fura, hogy mindenki így áll a szülinapodhoz. Nekem elképzelhetetlen, hogy a család vagy a párom elfelejtse. Fura, hogy neked minden pasid is ilyen volt.

Én biztosan nem erőlködnék az ő szülinapjukra sem. Válassz egy normális párt. A családot nem tudod lecserélni, de azt eldöntheted, hogy kivel éled az életedet.

Ne add ennyire le. Nem jó, hogy te mindenkiért mindent megteszel, ők meg le se szarnak.

Ja, és persze pont mos készültek

2016. okt. 6. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem készültek, most meg igen? Sztem ez baromság, csak azért mondták, h legyen indokuk a vitára v nem tudom...

Sztem is le kellene cserélned a pasidat, azért sznapra a minimum egy tábla csoki v egy szál virág, nem egy nagy összeg egyik sem. Én tuti nem verném magam senki sznapjáért, ha engem le se sz*rnának ilyenkor.

2016. okt. 6. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak mondták, hogy szerveznek valamit.

Ha x éven át szartak arra, hogy neked születésnapod van, nem hiszem, hogy most megerőltetnék magukat bármivel is.

Pasit meg tényleg cserélj, elég gáz, hogy ennyire sem képesek.

2016. okt. 6. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
A csaladom az anyukam meg a nagybatyam. Anyukam alapbol hebrencs, olyan semmilyen ember. Nagybatyam mar oreg, o mindig felhiv, annak orulok. A baratnomnek sosincs penze, ha van is azonnal elbulizza, nen tenne felre 1 tabla csokira. Baratom meg jelenleg nincs. Kifakadtam hogy nem akarok mostantol semmit, es erre szervezni kezdtek. De igy nem esik jol.
2016. okt. 6. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értelek téged. Azt írod, hogy soha senki nem lepett meg szülinapodra. Akkor miért kellett neked kijelenteni a családodnak, hogy

"idén nem akarok semmit szülinapomra! Ne szervezkedjetek!"

Ha eddig nem tettél, miért gondoltad, hogy most szerveznek bármit is? vagy miért kellett egyáltalán kijelentened?? Hiszen eddig sem jutott senkinek eszébe, akkor miért mondtad azt amit mondtál?? AZ egésznek nincs semmi értelme.

2016. okt. 6. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!