Általában hányan köszöntenek fel titeket a szülinapotokon?
Élőben, illetőleg "személyesen" telefonon olyan 8-10 ember - a legfontosabbak.
Facebook-on csomóan írnak, olyan 20-30 ember még.
A család, és a barátok közül néhányan, akinek eszébe jut. De én sem tartom a fejemben mindenkinek a születésnapját, a fb-on meg kikapcsoltam, hogy mutassa, mert olyanok is írtak, meg macskás képeket küldtek, akikkel amúgy évek óta nem beszélünk.
Volt egy cikk is nemrég erről, hogy mennyire szánalmas ez a fb falra írás, ott még olyanoknak is írtak, akik évekkel azelőtt meghaltak, tök durva.
5-6 ember személyesen vagy telefonon
Fészbukon keresztül még 3-4 ember (akik azért köszöntenek, mert tudják, hogy szülinapom van, nem azért, mert a fész figyelmeztette őket)
Én nemrég ismerkedtem meg egy barátnő-jelölttel, akivel KÍSÉRTETIESEN HASONLÓ A SORSUNK, A KÜLSŐNK, A VISELKEDÉSÜNK ÉS ÁLTALÁBAN AZ ÉLETRŐL ALKOTOTT FELFOGÁSUNK.
SŐT MÉG BIZONYOS EGYÉB SZEMÉLYI ADATAINK SEM "VÉLETLENEK"!!! (Azért nem írok erről többet nyilvánosan, mert az már szerintem a "jogsértés" kategóriába esne...)
Olyan összhangot találtunk egymás között alig néhány beszélgetés után, hogy saját magától ígérte meg, hogy fel fog hívni...
Senki. Csak anyukám kellene, hogy gondoljon rám, más nem számít. Apu már nem él.
Végülis ez kettőnkről szólna.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!