Szerintetek számít valamit, hogy hányan köszöntenek fel szülinapotokon facebookon?
Ha amúgy élénk társasági életet élsz facén, és mégsem kapsz köszöntést, vagy csak keveset, akkor ez azért
elég sértő.
Ha amúgy sem fészbukozol nagyon, akkor nem számít.
Én nem vagyok fészen, így egy büdös ember nem köszöntött ott fel. De mikor bementem az osztályba elénekelték nekem a boldog szülinapot, kaptam általuk készített tortát, barátaimmal elmentünk bulizni, családommal is ünnepeltünk, szóval valahogy nem volt hiányérzetem:)
Mondd meg neki, hogy szánalmas, hogy ennyire a neten él, és hogy neked van valódi életed, valódi kapcsolatokkal.
Szerintem ne adj egy szellemileg visszamaradt ismerősöd véleményére, kedves kérdező.
Facen megy a s*ggnyalás, mint állat, hogy "jaj, de csini ruci" meg hasonlók, a valóságban meg kibeszélik egymást. Na ilyen barátok ők!
Mondjuk azért jól esik, amikor sok ember ír, lehet a negyedének se jutna eszébe, hogy mikor van a szülinapom, ha nem lenne kiírva, de ez nem gond, hiszen én se vagyok naptár, hogy mindenki szülinapját tudjam.
Ott van unokahúgom, ő nem túl népszerű neki elég sok ismerőse van, mégis alig írtak neki, így elkezdte magát nyomni, hogy ma van a szülinapja, hátha többen felköszöntik. Az egy pöppet szánalmat keltő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!