Mit csináljak, ha a barátaim nem köszöntenek fel?
Szerintem van, hogy elfelejtünk valamit. Velem is előfordult már, és rossz érzés. A barátok azért barátok, mert meg tudnak egymásnak bocsánati, sőt továbbmegyek: jót feltételeznek egymásról, vagyis megbíznak egymásban.
Ahhoz, hogy jó barátaink legyenek, nekünk is jó barátokká kell válnunk, és ez a helyzet pont erről szól: az őszinteség jobb, mint a duzzogás.
Én elmondanám, hogy x-kor volt a születésnapom, és rosszul érint, hogy elfeledkeztek róla, mert nekem ez nagyon fontos.
Az is lehet, hogy számukra nem fontos a saját szülinapjuk sem, ezért nem gondolták, hogy neked az. Mindenki más. A dolgokat tisztázni kell. Ha duzzogsz, azzal nem oldasz meg semmit, nem lesznek barátaid, mert senki ember nincs, aki minden elvárásnak meg tud felelni.
Volt, hogy a barátaim az én szülinapomról elfelejtkeztek. Nem szóltam és az ő szülinapjukat utána is megtartottam. Majd a következő évben ismét felköszöntöttek.
Örülök, hogy nem szóltam, bár akkor nagyon rosszul esett!
Azért barát a barát, mert a hibáival együtt elfogadjuk őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!