Hogyan ünnepeljem a szülinapom, ha nincsenek barátaim?
Már évek óta csak a családom köszönt fel, senki más. Sőt, még a családomból sem mindenki. Mindig arra gondolok, hogy majd a következő évben jó lesz és barátokkal lehetek, de most megint úgy néz ki, hogy a családom fog felköszönteni és ennyi. Én viszont nem szeretnék aznap este itthon ülni és unatkozni. De nem tudom mit csinálhatnék egyedül.
20+/L
Suliba jársz vagy dolgozol?
Nincs egyetlen egy osztálytárs/munkatárs, akivel jóban vagy? Elhívhatnád valahova, nem kell mondani, hogy a szülinapod van.
Családdal sem muszáj otthon ülni. Találd ki, mihez lenne kedved és menjetek el valahova.
Pesten laktok? bár az mindegy mert már minden nagyobb városba van room escape-es játék
nem tudom mikor lesz a szülinapod, de ha még időbe vagytok foglaljatok le egyet vacsora utánra! remek élmény lesz, ha még nem voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!