Ti kaptatok a 18. születésnapotokra valami különlegeset a szüleitektől?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 15:33
11/22 anonim válasza:
Két tortát kaptam 1 helyett, amin 18-as volt, meg első mobilomat, amivel fotózni lehetett, nagyon sokáig vártam rá, nagyon boldog voltam :)
12/22 anonim válasza:
Én telefont kaptam, meg könyvet és filceket:)
13/22 anonim válasza:
Azt, hogy elfelejtette mindenki a legjobb barátnőm kivételével. Mikor 2 hét után megjegyeztem csak vállat rántottak, hogy így jártam.
14/22 anonim válasza:
A szüleimtől egy tortát aminek nagyon örültem mert a kedvenc tortám volt.
Barátnőm meg a legnagyobb ajándékkal lepett meg,a szüzességét ajándékozta nekem.Nagyon boldog voltam.
15/22 anonim válasza:
Hogy feladta a szopatást, mikor bejelentettem, hogy elköltözök, és azóta teljesen leszállt rólam, hírét se hallom :D Nagy ajándék volt.
16/22 anonim válasza:
Egy bizsu nyakláncot :D de nem is kértem semmit, mert abba az évbe csináltam a jogsit és elég sokba fájt anyáméknak :DD
17/22 anonim válasza:
Semmi extrát, már nem is emlékszem.
18/22 anonim válasza:
A szülinapomban az volt a különleges, hogy Olaszországban voltam akkor, de nem kifejezetten a születésnapom miatt mentünk oda, hanem családi nyaralás volt... attól még emlékezetes a helyszín miatt... meg mert elfelejtették magukkal vinni az ajándékaimat a családtagjaim, és eszükbe nem jutott volna vmi jelképeset ott venni. Családi barátaink, akikkel együtt nyaraltunk, ők mentették meg a helyzetet, tőlük kaptam egy nagyon szép nyakláncot.
19/22 anonim válasza:
Persze, kis zacskóban nagy szart.
20/22 anonim válasza:
Igen, én kaptam. A szülővárosomtól kb. 30 km-re van egy golfpálya, oda mentünk golfozni, volt 1 óra oktatás is. Utána vacsoráztunk + volt torta is. Nagyon örültem neki. Csak az árnyékolta be az eseményt, hogy 1 héttel korábban szakítottam az első barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!