Szeretnék valami különlegeset a férjemnek!?
Születésnapja lesz hamarosan és neki semmit nem lehet venni! Ha kérdezem mit szeretne akkor ne vegyek semmit és igazából nincs is szüksége semmire! Idén valami különlegessel szeretném meglepni, kicsit kettesben lenni gyerekek nélkül, gondoltam az élményajándékokra, de sajna majdnem minden program Budapestre szól ezért ez kilőve, elég messze lakunk...
Mit találjak ki? Bármilyen ötletnek örülnék!
Milyen élményajándékra gondoltál?
Pl. egy jó Wellness hétvége az ország minden felén van, vagy fizesd be egy jó Thai masszázsra!
Ugyanazt tudom ajánlani,mint az előttem válaszolók:
masszázs, szauna, stb. A legjobb egy wellness hétvége megspékelve egy romantikus éjszakával :)
Egy kellemes vacsora, aztán moziban megnézni egy filmet, ami neki tetszene. Kicsit közhelyes, de biztos örülne neki.
Ha leírod, merre laktok, lehet hogy tud valaki írni egy jó élményajándékot a környéken.
Pl. ha folyó (Duna, Tisza) mellett, akkor egy hajókirándulás is jó lehet.
Ha vannak barátai, akkor csődítsd össze őket egy meglepetésbulira (vagy nálatok, vagy egy klubban, olcsón is lehet már bérelni egy estére).
Vagy egy wellnesshétvége, ahogy feljebb is írták.
Vagy egy szexi zene, Carmen Electra sztrip-aerobik videója (az első rész), egy hét alatt megtanulható a koreográfia (rövidebb idő alatt is, attól függ mennyi időt tudsz rászánni), táncolhatnál neki, aztán megmasszírozod (erotikus masszázspraktikákat találni a neten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!