Ajándék ötlet 18. születésnapraszületésnapra?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek a jövőhéten lesz a 18. születésnapja és valami különleges ajándékkal szeretném meglepni különleges módon. Nagyon hálás lennék ha segítenétek! Ötletek?2015. júl. 25. 13:56
1/7 anonim válasza:
Szia! Az illetotol nagyban fugg. Ajandekutalvany, jogositvany tanfolyam (ha nincs, ha van akkor autot), de ha ertelmesebb emberrol van szo akkor dragabb ekszert, Herendi porcelant (vannak fiatalosak) is lehet.
2/7 anonim válasza:
ne haragudj, nem vettem eszre, hogy baratnonek. Akkor felejtsd el amit irtam. Koncertjegy, utalvany, valami kisebb berendezesi targy. De ha sajat kezuleg csinalsz valamit az is jo. :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! valami személyesebbre gondoltam. Egyéb ötlet?
2015. júl. 25. 23:26
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem vehetnél két olyan nyakláncot vagy karkötőt, (az egyiket magadnak, a másikat neki) amin van valamilyen kis szimbólum pl.: vételen jel! :) Kis ékszeres dobozban nagyon aranyos ajándék:) Ha beírod a google-be, hogy BFF karkötők, rámész a képekre, akkor nagyon sok félét kiad:) (linket is küldenék, ha tudnám, hogy hogyan kell)
5/7 A kérdező kommentje:
A nyaklancot kesobbre tartogatom de nagyon jo otlet koszonom!
Egyeb otlet?? Surgos lenne!!
2015. júl. 26. 22:51
6/7 anonim válasza:
Szia! Az előző vagyok :)
Ha szeret filmet nézni vagy mozizni, akkor lehetne ilyen VIP mozizás ketten :) Utána beülnétek valami cukiba, és ennétek egy sütit vagy innátok egy kávét. Vagy ha tudod, hogy kinézett valami ruhát, amit nem vett meg, akkor akár az is lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!