Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Valami szülinapi ötlet?

Valami szülinapi ötlet?

Figyelt kérdés
2 és fél hét múlva lesz a barátom születésnapja. És nincs ötletem ajándékra.A torta az a minimum, de valami kellene még.. Szereti a focit(Barca drukker sajnos), szereti a filmeket,szereti az autókat, nem iszik alkoholt és röviden ennyi.. Valami értelmes válaszokat várok, előre is köszönöm.

2015. jún. 21. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is..miért baj,ha valaki Barca drukker? :D A férjem is az,és szerintem is klassz csapat....

Ok.ötletek...

Barcelonával kapcsolatos tárgyak tömkelegét lehet az

akár interneten is rendelni,de szimpla ajánédkboltban is láttam már.. (póló,törölköző,bögre,tolltartó...stb.stb) Ha kicsit személyesebbet szeretnél,talán menjetek moziba,egy jó film kettesben,biztos emlékezetes lenne,mivel közösen töltött idő..utána még csinálhattok közös programot...Nem tudom,mennyit szánsz rá,ha szereti az autókat,autós sportokat,biztos nagy élmény lenne neki egy tesztvezetés pl,de az elég drága,nem tudom,mennyi idősek vagytok,van e már jogsija...,vagy szervezhetnél neki meglepi partyt a barátaival,de ahhoz lehet már kicsit késő...boldog szülit a párodnak :) remélem,jól sikerül :)

2015. jún. 23. 11:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs baj azzal :D Csak szeretjük ezzel szívni egymás vérét,mivel én meg Reálos vagyok :) és köszönöm a szuper ötleteket, már meg van mi is lesz! Barcás dolog az tuti, még három dolog között vacilálok .. Vagy zászlót kap, vagy ágy takarót, vagy pedig alsó nadrágot :P meg gravíróztatok neki h valami személyes is legyen :)
2015. jún. 24. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
vegyél magadnak egy barszás bikinit/fehérneműt és várd abban a szerelésben, amikor hazaér a melóból. ;)
2015. jún. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!