Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek is gáz használt...

Szerintetek is gáz használt holmit adni születés/napvnapra?

Figyelt kérdés

Úgy hogy nem a pénzhiány miatt ajándékoz használt "ajándékot"

Olyan dologra gondolok most, hogy használt ruhát, amin látszik, hogy már nem egyszer volt az illetőn.

Szerintem akkor ne ajándékozzunk semmit sem, mert ez a másik semmibe nézése.

Ennél még egy szál virág is kedvesebb gesztus vagy egy Boldog születésnapot feliratú képeslap.

Ti hogy gondoljátok?

2015. márc. 10. 14:00
1 2
 11/12 piriiiii ***** válasza:

Attól függ, mit. És kitől.

Koton? Zsebkendő? Ruhák? Kaja? Ezek "gázok".

De például használt ruhát egy közelebbi ismerősömtől szívesen fogadok ajándékként, főleg, mert amúgy is turkálókba járok. Egy könyv simán jöhet használtan, én is adtam úgy ajándékot, hogy már sokszor olvastam a könyvet, de mivel vigyáztam rá, meg sem látszott rajta.

De egy lyukas, foltos ruhát adni tényleg nem túl szép gesztus, akkor már inkább tényleg ne adjunk semmit az illetőnek.

2015. márc. 10. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:
van olyan dolog ami nem gáz pl. használt telefon, de ruhánál szerintem nagyon az
2015. márc. 10. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!