Nektek milyen volt a 18. szülinapotok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 13:52
21/26 anonim válasza:
Rettenetesen lebetegedtem, azt hiszem 2x hánytam. A családom ette a tortámat, én fetrengtem az ágyon. :D Azért nem panaszkodom, mert velem volt a családom, és a legjobb barátnőim is. :)
22/26 anonim válasza:
Akkor volt a szóbeli szakmunkásvizsgám. :)
23/26 anonim válasza:
3 öregasszony társaságában kapáltam a répaföldet.
24/26 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi extra. Otthon voltam a családdal. Egész nap takarítás,pakolodás a szokásos nyári sulimentes hétköznap. és hogy végre egyszer legyen tortám ÉN rendeltem magamnak egyet. A család meg nagy vidáman elfogyasztotta. Mintha vettek volna nekem egyet. :D :D
Azóta is ha meg akarom ünnepelni a szülinapom rendelek egy tortát, és felköszöntöm magam. :)
25/26 anonim válasza:
Mint egy átlagos hétköznap (unalmas). És a családom még el is felejtette... :-(
26/26 A Tengerész válasza:
Hehe. Sose fogom elfelejteni. 1963-at írtunk és két héttel az érettségi után életem első munkahelyére jelentkeztem dolgozni a 18. születésnapomon. Hát ez volt a "szülinapi buli". Akkoriban még nem kerített senki nagy feneket a dolognak és az érettségi után se illett még hónapokig, netán évekig lógni a szülők nyakán. Az egyetemi felvételire is a munkahelyről kéredzkedtem el. Igaz munkahely is volt bőven, csak válogatni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!