Az én időmben még ez nem volt ilyen fontos ünnep, nem is emlékszem rá. Biztos kaptam virágot meg pénzt, hogy vegyek belőle valamit.
2014. jún. 24. 15:38
2/26 anonim válasza:
Fárasztó:)
Hajnalban keltem, mert egy másik városba kellett mennem emeltszintű érettségit írni.
Délután otthon lefeküdtem kicsit aludni, mire felébredtem, megjött a párom is.
Utána elmentünk vacsorázni egy étterembe.
2014. jún. 24. 15:44
3/26 anonim válasza:
Irtózatosan bebas*ztunk a haverokkal, nagy volt.Különösen jóvá tette, hogy épp akkor szerelmes is voltam.
2014. jún. 24. 16:12
4/26 anonim válasza:
Nem emlékszem túl sokat ittam:S De biztos jó buli volt:D Fel lett véve kamerára ahogy 9,5 pontot adok egyik osztálytársamnak*.* hajj a régi szép időkből nem maradt semmi:D
2014. jún. 24. 17:04
5/26 reptoid válasza:
Karácsonykor van, szóval ugyanúgy, mint az összes többi előtte. Otthon a családdal, semmi extra.
2014. jún. 24. 17:23
6/26 anonim válasza:
Nem kell nagy dobra verni, miért olyan fontos ? Azért mert állambácsi szerint ekkor leszel nagykorú ? És ? Akkor mi van ? Én személy szerint semmi különöset nem csináltam a 18. szülinapomon.
2014. jún. 24. 17:24
7/26 anonim válasza:
elmentem kocsmázni de semmi különös, főleg, hogy akkor minden hétvégén kocsmáztam :D
2014. jún. 24. 17:25
8/26 anonim válasza:
Hát nem lehetett túl nagy szám, mert nem emlékszem, pedig még csak 19 éves vagyok :) Szerintem pont úgy telt el mint egy átlagos nap, esetleg kaptam lasagna-t (mindig azt kérek torta helyett), s talán a haverokkal hétvégén buliztunk egyet.
A 19. volt eddig a legdurvább. Hajnaltól másnap reggelig végigtanultam az egészet, hogy másnap meglegyen egy tárgy egyetemen. Azt a születésnapot még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám. Akkor sem, ha tényleg lenne ellenségem :)
2014. jún. 24. 17:28
9/26 anonim válasza:
Engem útnak engedett anno a nevelőotthon, négyezer forinttal és a bőröndnyi ruhámmal mehettem amerre láttam...
2014. jún. 24. 18:31
10/26 anonim válasza:
Barátokkal, osztálytársakkal beültünk valahova iszogatni, kaptam egy csomó ajándékot, aztán elmentünk bulizni. Nagyon jó volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!